Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje dobro jesti v Piranu in okolici – za družino

kje dobro jesti v Piranu in okolici – za družino

LP,

sicer sem že verjetno malo pozna, da bi vas tule malo povprašala ali mi lahko priporočite kam bi šli lahko jest. Za par dni bomo nastanjeni v Piranu, potepali pa se bomo tudi v njegovi okolici.

Sprašujem bolj za varianto poznega kosila oz. zgodnje večerje: testenine, pizze, solate… kje imajo kakšne domače jedi? Na tem koncu bomo po zelo dolgem času, cca. 8 let.

Hvala za nasvete in priporočila. Pa lepe praznike, ki prihajajo želim vsem.

Mi se vedno dobro najemo…Pizzeria Fornače…..

Gušti, Izola

Tam kjer je splošna plovba imela včasih poslovne prostore, cankarjevo nabrežje Piran, kakšnih 200m od začetka pristanišča proti centru.. Pozabil sem , kako se gostilni reče. Cene zmerne.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Meni je najboljša v Piranu ob morju, od Teatra naprej mislim da se imenuje Pavel

za ribe je top pr Ivotu!!! mmmm pa soncni zahod mmmm

MMM, pa cene tudi! Sveža riba je za 2 tam okoli 70 evrov- v pečici ? Bo zneslo vsak dan? Da o sončnem zahodu ne govorimo – kukaš tam skozi tisti plastični šotor- to je zahod!

Koliko časa boste zdaj tam, par dni ali 8 let?? Drugače pa je baje dobra gostilna v Kortah nad Izolo, vem samo po pripovedovanju.

za avtorja avantime:Pizzeria Fornače je Pizzeria Burin, prosim za dodatno pomoč, ker na netu pod točno navedenim imenom ne najde… hvala že vnaprej

za Pavla sem tudi že slišala pohvale

kaj pa pr Mari

se še priporočam

Ivo, Mara sta nam najbolj všeč. Mara mi ima nekoliko boljšo hrano, Ivo pa je boljša lokacija, hrana tudi zelo dobra. Glede cen – riba v pečici je najdražja varianta, cca kilski brancin in pijača pri Ivotu nas je prišla malo pod 50 EUR. Sicer pa so pri Ivotu jedi tipa kalamari na žaru, ribji file na žaru +priloga, rižote ipd. za 8-10 EUR, imajo tudi odlične girice za 6 EUR, sardelice so mislim da 7 EUR… Glede pic, pašt in podobnega-nimam pojma kje.

uu ja korte za tartufe jest!al pa u kopru nek zadi segre je tut dobra restavracija pa dobra postrezba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close