Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kje dobiti ženske žabe XXL

kje dobiti ženske žabe XXL

Rada bi kupila ženske nogavice/žabe v velikosti XXL oz. 6. Kar sem našla po trgovinah so samo do številk 5.

Ve katera, kje se jih dobi?

hvala 😉

Ko sem kupovala v nosečnosti res veliko številko, sem jih našla samo v KIKU. Debele zimske žabe, res v redu so se obnesle in zdržale celo zimo.

Naredi kaj zase,da ne bo nič več XXL

V Hoferju so do številke 54/56.

Naredi kaj zase,da ne bo nič več XXL[/quote]

ampak žabe vseeno rabim sedaj, ne ko bo rezultat od “naredi kaj zase” 😉

mirjam in samo kik – hvala za pomoč!

Greš ribe lovit?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

C&A ima tudi kar nekaj v st 6, tanke in debelejse (DEN)

Po moje se da v DMju tud dobit XL žabe, ker sem jaz zadnjič kupila ene L (na etiketi je pisalo, da v velikostih od S do XL) in mi zdaj lezejo dol, ker so mi prevelike, oziroma preširoke. Kupujem pa večje številke zato, ker mi gre na jetra, če so po dolžini do kolen 🙂

včeraj sem jih videla v Tušu do št. 44/46

Ma jaz bi pa rabila XXL zaradi višin. Nisem debela (tudi prekla ne), ampak pri moji višini 180+ vse žabe potegnem goooor, in zao me povsot spodaj tiščijo. Logično, če jih nategneš v dolžino, se ne morejo še v širino.
In v kiku sem našla samo L in so mi premajhne.
Pa sem zadnjič kupila ene spet v drugi trgovini, piše 44/46 (moja konfekcijska je 40/42), trgovka zatrdi, da bodo dovolj velike.
Ne. Premajhne, kot vse druge. Imam že nevemkoliko debelih žab, sigurno skupaj več kot za 100 € stran vrženega denarja. Upoštevajmo, da stanejo normalne debele žabe čez 10 €.

Tudi mene zanima isto, kot avtorico naslovnega posta!
Ampak jaz bi želela barvaste žabe (konkretno določene barve!), debele, pomožnosti bombažne ali bambusove; pa jih nimajo…. Niti fabiani, niti kalcedonia… Nisem pa gledala v C&A in teh trgovinah….
Včeraj sem čisto slučajno gledala v DM-ju. Jih imajo. Dovolj velike. Ampak samo 20DEN in še to črne, sive in kožne barve.
Sem pa pred časom čisto slučajno vzela ene v Hoferju ali pa Lidlu. Super so, fuuul se raztegnejo. Ampak kaj, ko iz previdnosti vedno vzamem le en kos in četudi ugotovim, da so ok, jih potem že zmanjka ali pa pozabim, kje sem jih kupila. 🙁

Jaz sem v DM-ju dobila 40-denske. Mogoče jih je v vašem zmanjkalo 😉

Pri moji višini 185 dobim zadosti dolge nogavice. To je najmanjši problem pa imam izredno dolge noge, tako da nosim hlače dolžine 36 in 38. Kupuj v specializiranih trgovinah za nogavice in kupi vedno največjo št. Sem že kupovala v Lidlu in Hoferju, pa je precej slaba kvaliteta in so samo za pod hlače. Za h krilom pa 200 denske črne, sive, temno rjave vse kupujem v trgovinah z nogavicami.

Živjo!

Jaz (181 cm) kupujem žabe

http://www.polzela.com/kolekcija/nogavice/zenski-program-baza/classic-style/peggy-extra
Ima jih vsak večji Mercator.

Lp!

Polzela ima tudi številko 7, včasih celo 7do 8, samo ne vem če jih še delajo. Jaz jih kupujem za svojo mamo, lani jih niso imeli in sem napisala mail v Polzelo in so jih naredili po naročilu in sicer z 2 kozama. Pegy so velike številke.

poskušam, prvič sem na Vaši strani.

V trgovini Vita Mea v Kristalni palači imajo tudi večje velikosti.

Podaljšane hlačne nogavice z dame z dooolgimi nogami ima pa običajno Falke, ki ga najdete v Maxiju in Emporiumu.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

akra.si , nekatere, potem nogavice.si

tukaj lahko dobiš ženske nogavice[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close