Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kje dobiti normalne kavbojke

kje dobiti normalne kavbojke

imam velike tezave pri iskanju kavbojk,rada bi da so na zvonc ,a se jih nikjer ne da dobiti. Ali mogoce ve kdo za kaksno dobro trgovino?

ja kako se jih ne da dobit na zvonc?Ko sem jih jaz ene 4 leta nazaj iskala jih res ni blo in sem komaj dobila kakšne orenk zvonarce.Zdej se mi pa zdi da že ne najdeš drugačnega kroja kot ravno na zvonec.Ce nimaš glih 50kg,ti jst lahko kakšne moje stare zvonarce dam :))

najprej hvala za odgovor sam se zmeram nism cist zadovoljna.Po vecini teh boljsih trgovin majo miss sixty hlace,ki se pa cist oprimejo okol kolen in mec in to men ni vsec.Tudi v Emporiumu ni nobene take znamke ,kjer bi imel normalne hlace.Edine,ki so mi ble vsec so od Indiane Rose.Kje pa ti kupujes hlace?

No za te Indiane Rose prvič slišim.Meni gre tudi na živce ko se mi oprimejo okoli kolen.Sama imam namreč široke boke,stegna in tudi kolena.In pol full grdo zgleda če okol kolen stisne,ker tud hodt ne morem 🙂 Jaz sem nazadnje ene kupila v Maxiju-nimam pojma kera firma,pred tem pa v eni mini trgovini na Brezovici.Res so dobre,elastične ravno prav,da se ne oprimejo preveč ampak še vedno lahko komot počepneš v njih…v glavnem se res komot počutiš.Koštale so pa nekje 7 jurjev.

no da mimogrede dodam…
te, ki jih omenjaš Indian Rose, če so ti še vedno dobre, imajo v BTC-ju, hala a, v Red shop (nekaj takega, je ime, nasproti Witboya)…če sem ti kaj pomagala…drugače pa kavbojk imaš polno vsepovsod…samo probavat moraš ful, ker potem šele vidiš kake so v resnici…mam podoben problem ko iščem dobre hlače…

No, jaz sem iskala cisto navadne kavbojke pred kakim mesecem v Trstu. In klasicnih kavbojk in kavbojk na zvonc nimajo vec. Hja, zvonc kao ni vec modern, so mi povedali. Klasika pa tudi ne in sem ostala z dolgim nosom. sem pa zato kupila kavbojke, ki so cez kolena presite in so super. Samo navaditi sem se morala.

poglej nove modele od tally weijla (v sportini naj bi bile),.. sicer pa, je res, da se vec normalnih hlac na zvonec ne dobi in se jih bo vse manj, kajti katerokoli prodajalko boste vprasale vam bo odvrnila, da se bodo samo se na korencek hlace dobivale, npr. vsaj od miss sixtya.. hm, nova moda:)

Korenček naj pa kar sami nosijo. Bljak!

ponudba za zvonarce še vedno velja.Trenutno se ne spomnim kakšnih št.so vse ker mi je teža rahlo nihala čez leta.So pa sigurno za take z malce širšimi boki.Če katero zanima,naj piše sem,pa dam nato mail(ker pač nisem registrirana tu)

meni so zelo všeč kavbojke znamke amadeus. V BTC ju obstaja trgovina s tem imenom, pa mislim da je v centru (blizu telekoma) tudi en butikec kjer imajo ta jeans. Jaz jih imam že kakšni dve leti in sem ful zadovoljna.

Ce ne veste, kaj bi, pa udarde klasiko-Levi’s, nimas kaj falit.

Nočna, katere znamke pa so tvoje zvonarce. Zanima me še ali so fuuul na zvonec ali samo tako na zvonec da čevelj prekrijejo. Pa če lahko še kaj o barvi jeansa poveš.

Hvala!

V Otto katalogu se dobijo dobre kavbojke, samo so pa cene dost visoke.

za Sasho:

Res bi morala pogledat kakšne so ker se ne spomnim.Niso pa nobene velike firme(razen Diesel,kis o bile 18000sit in imajo zelo nizek pas,kar velike zvonce ter so svetle barve).Drugače pa so to kavbojke ki sem jih nosila par let nazaj in so neke x-firme.Ravno zaradi tega,ker sem iskala zvonce.Barve so pa večinoma vse temno modre barve,imam pa tudi ene od lani,ki so nekako modro-rjavkaste,ta barva,ki je bila sedaj nekako moderna.Res bi morala malo pobrskat po omari,sigurno se najdejo še kakšni orto zvonci-ki prekrijejo cel čevelj 🙂

No, glede na to, da zvončast jeans spet prihaja v modo, je čas, da malo obnovimo tole temo. Zvonček imata vedno na zalogi vsaj znamki Esprit in Dorothy Perkins, ki imata tudi srednje visoke pasove. No, nizki se tako več ne nosijo in jih je skoraj nemogoče kupiti.

Sicer pa priporočam, da se kavbojke na zvonec nosijo s kakšnimi čevlji z odebeljenim podplatom in kaftanom, srajčko, tuniko, skratka nekim bolj posebnim zgornjim delom. Na navadno bombažno majico so hitro videti preveč mamasto.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Mmm meni so pa ravno korenčkaste in cigaretne kavbojke super in mi bolj pašejo.

Tudi meni so ožje mnogo bolj všeč. Sem zato zadovoljna, da še ostajajo. :))) Zvončaste mi RES ne pristojijo, kvečjemu kakšen wide leg, za to se še ogrejem …

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Jaz sem jih zadnjic skoraj kupila, pa se mi je zdelo, da mi naredijo cist presuho postavo, po stegnu so bile oprijete in so me opticno se bolj zozale, sedaj pa spet razmisljam, da bi si jih sla kupit. Sploh s tem nasvetom, da zgoraj en bolj poseben del. In ce bi potem spodaj kar ene usnjene japonke imela, to gre poleti? In ker sem precej suha, mi bo to sploh pasalo, oprijete po stegnih? Hmm.. Fashionista, kdaj pa se zacnejo poletna znizanja. Sem hitra z vprasanjam kaj, ampak imam ugledanih ze nekaj zadevic.

Oh, če si vitka, nič omahovati! Bo prav luštno, tako malo hipijevsko – ampak to mislim pozitivno. Jaz zvončka ravno zato ne nosim, ker imam široke boke, ki jih zvonček še poudari. Zato so zame ravni modeli boljši.

Tudi japankice so luštne za poleti, če se ti ne da v neke sandale dajati.

Kar se tiče pa znižanj, Sportina npr. je imela/še ima že akcijo 3 za 2. Oni so ponavadi prvi. Sicer okoli 30 % vsi nižajo okoli konca šole. Prave razprodaje, kot jih predpisuje Trgovinska zbornica, pa so 2. ponedeljek v juliju, letos je to 09. 07.

LP,
Lenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close