Kje dobim seznam pedofilov, ki živijo v moji bližini
kokoši, 04.07.2021 ob 15:56
bedarije, 04.07.2021 ob 15:43
kokoši, 04.07.2021 ob 15:02
bedarije, 04.07.2021 ob 14:55
Mater kakšne bedarije pišete. V ameriki je več pedofilov kot pri nas na prebivalca. Ja ok. Kar tolažite se s tem.
In ti seznami so čisto nerelavantni, če bi bilo res komu do tega da se zavaruje otroke ne bi rabili nobenih seznamov ker bi bili ti ljudje na varnem v kletkah kamor spadajo. Ne pa na seznamih.
Tudi več serijskih morilcev draga!!!!! Če razumeš, da družba dela takšne ljudi potem tudi lahko preceniš katere družbe imajo v sebi več dejavnikov, ki pripeljejo do pedofilije itd.!!!
No če smo že natančni jih imajo britanci največ na prebivalca 🙂
Ali pa jih več kot slovenci ujamejo mogoče 🙂
Pri nas je še vedno večino sranja skritega. Sploh kar se tiče posiljstev, pedofilije….pri nas se ne prijavlja. Sploh ko se v družinah zgodi, kar je najbolj pogosto. Skrijejo. Kar je logično. Jaz tudi ne bi prijavila. Če ne bi vedela kdo je ga itak nikoli ne bi našli, če bi bi raje sama poskrbela zanj. Ker kaj pa bo če prijavim….prvo bi me zasliševali kako sem bila oblečena, kako sem ga izzivala, kako sem se sprehajala zunaj….na policiji, potem to isto na sodišču….in potem bi mogoče dobil par mesecev. Kdo za boga bo šel čez to pri zdravi pameti? Če se ti ne odpelje zaradi napada se ti pa kasnej zaradi obravnave. Ni vredno.
A veš, da sem hotel umeniti Britanijo(itak anglija) pa sem se premislil in umenil samo ameriko.
Naprimer v viktorjanski angliji je ženska veljala za simbol nežnosti, materinstva in strogo so gledali na to, da se je znala pravilno vesti. Veš kaj je bila posledica? Huda eksplozija serijskih morilk po celi državi. Saj me razumeš kaj hočem povedati a ne?
Eden od pomembnih dejavnikov za nastanek pedofilov je ravno okolje, ki poškoduje otrokov, najstnikov spolni razvoj. In to so bila represivna krščanska okolja v največji meri. Zato je bila pedofilija včasih pri nas gotovo ekstremno razširjena, danes pa mislim da nas kakšne zahodne države prehitijo v temu.
Jaz že razumem kaj hočeš povedati, ampak ne vem če ti razumeš da je tega tudi pri nas ogomno (pedofilije, incesta…), samo je skrito. Predvsem moški to zelo skrivajo. Pa tudi ženske. Otroci pa sploh. Včasih pride ven ko odrastejo, ker se tega pač ne moreš rešit. Jaz veliko prostovoljno delam in slišim včasih take stvari da me mine živet. Od odraslih ljudi. Kaj se jim je dogajalo v otroštvu. Sploh kakšni starejši v domovih za ostarele….groza kakšne zgodbe. Nekateri pa sploh nikoli ne povejo. Veliko jih celo življenje krivi same sebe. Težko je govorit kje je več tega, ker statistika pač ne pove vsega. Drži pa da je največ tega tam kjer je bolj represivno življenje, predvsem kar se spolnosti tiče.
o čem ti to, 04.07.2021 ob 16:51
Kakšen seznam bi ti imela? V Sloveniji že 30 let ni bilo ugrabitve otroka, ki bi bil spolno zlorabljen, imamo pa očete, dedke, strice… ki zlorabljajo SVOJE otroke, vnuke, nečake… Torej hočeš spisek očetov, dedkov in stricev, ki so spolno zlorabili mladoletne sorodnike? Kaj ti pa bo?
Razumevanje branega ti ne gre najbolje!
“Ja štirikrat PRA bi pa lahko šlo čez. Pri vam pa samo dvakrat PRA!
Kakorkoli že, če bi že pred 100 leti kastrirali pedofile, potem ne tebe ne nobenega od vas nebi bilo tukaj! Glede na to da ste potomci pedofilov.”
Kako je bilo v vaši rodbini s pedofilijo in incestom ne vemo, vidimo pa kako je bilo in je s pismenostjo ((beri nepismenostjo).
Forum je zaprt za komentiranje.