Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje delam napake?

kje delam napake?

Saj človek ponavadi sam kar dobro ve ali je ravnal prav ali ne. Včasih si le težko prizna to.
V redu je, če si v bodoče previdna. Ne bodi pa zaradi teh izkušenj preveč nezaupljiva in ne predajaj se malodušju. Predvsem pa ne zganjaj kakšnega paranoidnega feminizma in sovraštva do nasprotnega spola. Vseeno pa se imej rada in se ceni.

Saj človek ponavadi sam kar dobro ve ali je ravnal prav ali ne. Včasih si le težko prizna to.
V redu je, če si v bodoče previdna. Ne bodi pa zaradi teh izkušenj preveč nezaupljiva in ne predajaj se malodušju. Predvsem pa ne zganjaj kakšnega paranoidnega feminizma in sovraštva do nasprotnega spola. Vseeno pa se imej rada in se ceni.[/quote]…kar naj bi v praksi pomenilo, da se prej malo bolje prepričaš o tem kakšne namene ima kdo s tabo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Za kaj takega pa je treba pozabiti na lastne namene in pričakovanja in ohraniti trezno glavo.

Za kaj takega pa je treba pozabiti na lastne namene in pričakovanja in ohraniti trezno glavo.[/quote]Pozabit ravno ne, trezna glava pa ziher pomaga 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Za kaj takega pa je treba pozabiti na lastne namene in pričakovanja in ohraniti trezno glavo.[/quote]Pozabit ravno ne, trezna glava pa ziher pomaga :)[/quote]
Mislil sem na tisti trenutek, ko se želimo prepričati o namenih nekoga drugega.

Pozabit ravno ne, trezna glava pa ziher pomaga :)[/quote]
Mislil sem na tisti trenutek, ko se želimo prepričati o namenih nekoga drugega.[/quote]

Haha, še malo pa bo tudi pri nas posal temeljiti “background check” stalna praksa pred odhodom na zmenek.

Ti si pa spet zgrešil bistvo kar sem napisal… nič novega[/quote]Mislim, da si ti celo zgrešil temo…
Avtorica ne jamra po kratkih v cm ampak, da so ti fantje čustveno nezreli kakor tudi ona ;), (le da sebe še ne opazi), ko se prehitro zadovolji z nekaj lepimi besedami in že skoči med rjuhe z njimi. Nato sledi razočaranje in občutek praznine, da je bila izigrana, oropana nečesa. Nečesa kar se ne meri v cm 😉

To da se spraviš telesvat z nekom kar tako za zabavo brez vsakih posledic, zgolj iz nekega instant užitka to prodajajo na tv…. jaz jim ne verjamem (več) 😉

Ja postanite vi, ki sami sebi pravite dobri fantje, malo bolj pogumni in zanimivi in manj žensk bo razočaranih.

Tako pa stojite v ozadju, ali pa pišete oglase na netu, ker v živo nič ne upate, potem pa se čudite, da avanturisti operirajo z ženskami.

Ti si pa spet zgrešil bistvo kar sem napisal… nič novega[/quote]Mislim, da si ti celo zgrešil temo…
Avtorica ne jamra po kratkih v cm ampak, da so ti fantje čustveno nezreli kakor tudi ona ;), (le da sebe še ne opazi), ko se prehitro zadovolji z nekaj lepimi besedami in že skoči med rjuhe z njimi. Nato sledi razočaranje in občutek praznine, da je bila izigrana, oropana nečesa. Nečesa kar se ne meri v cm 😉

To da se spraviš telesvat z nekom kar tako za zabavo brez vsakih posledic, zgolj iz nekega instant užitka to prodajajo na tv…. jaz jim ne verjamem (več) ;)[/quote]

ti kojn neumen…. tisto s kratkimi cmji je primer ki dokazuje da tak kot si VSAK z malim želi malo večjega si VSAK želi še kakšno nategnit… na netu seveda lahko Marko razglaša kako bi mel še katero, ampak če je v lajfu kdajkoli drkal in mislil na kero drugo lahko laže ženskam in sebi ne pa meni in ostalim pravim moškim!

Tvoj zadnji odstavek pa pove o tebi več kot si misliš…. ne verjameš jim VEČ? Torej si en lolek ki je vse to ”sprobal” zdaj pa misli da je boga za jajca prjiel da pametuje o tem tu gor in je kao našo nov ”smisel” prejšnjega pa ”zaničuje”

Še večja verjetnost pa je da si isti lolek ki ni znal pristopit do punc dolgo časa in potem si eno dobo ki te tolerira takega kmeta kot si in zdaj ful samozavesten pametuješ….

trololol

zmeri si ga z polovico geotrikotnika ker več itak nimaš zato pa te ta meter tak mantra….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa dobro, nimamo vsi prekratkega. Torej ne sodi vseh po sebi oziroma po tistih, ki imajo prekratkega, ti konjiček. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prva napaka, ki jo delaš je, da iščeš “z namenom”.

Kaj delam narobe?

Slabo občutiš vibracije ljudi.
Ni kaj, trening (druženja, to ti bo časovno zneslo časa za en družboslovni faks).

Sam se z ljudmi, ki jih ne občutim, niti ne družim, niti z njimi nočem profesionalno delati (škoda časa-ne denarja)

Pa dobro, nimamo vsi prekratkega. Torej ne sodi vseh po sebi oziroma po tistih, ki imajo prekratkega, ti konjiček. ;)[/quote]

Ti ga ziher maš ker si se čutil poklicanega da demantiraš trditev….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mislim, da si ti celo zgrešil temo…

To da se spraviš telesvat z nekom kar tako za zabavo brez vsakih posledic, zgolj iz nekega instant užitka to prodajajo na tv…. jaz jim ne verjamem (več) ;)[/quote]

ti kojn neumen…. tisto s kratkimi cmji je primer ki dokazuje da tak kot si VSAK z malim želi malo večjega si VSAK želi še kakšno nategnit… na netu seveda lahko Marko razglaša kako bi mel še katero, ampak če je v lajfu kdajkoli drkal in mislil na kero drugo lahko laže ženskam in sebi ne pa meni in ostalim pravim moškim!

Tvoj zadnji odstavek pa pove o tebi več kot si misliš…. ne verjameš jim VEČ? Torej si en lolek ki je vse to ”sprobal” zdaj pa misli da je boga za jajca prjiel da pametuje o tem tu gor in je kao našo nov ”smisel” prejšnjega pa ”zaničuje”

Še večja verjetnost pa je da si isti lolek ki ni znal pristopit do punc dolgo časa in potem si eno dobo ki te tolerira takega kmeta kot si in zdaj ful samozavesten pametuješ….

trololol

zmeri si ga z polovico geotrikotnika ker več itak nimaš zato pa te ta meter tak mantra….[/quote]Matkic pa menda ne misliš, da sem se jaz že pameten rodil? 😀
Saj potem ko pogruntaš da zadeva ni namenjena samo za lulat si jih želiš čimveč nataknit brez posebnega truda oz s čim manj vloženega napora…. no pol se počasi tudi tega preobješ, ko pogruntaš, da je tisto pozibavanje brez vrednosti, če ni podprto še z resnično željo obeh sodelujočih brez raznoraznih pomislekov.
A ti si domišljaš, da si samo moški želijo “ŠE KERO NATEGNIT”? Ženske pa ne (še kerega;)? Dvomim, da si one ne, vendar če znaš prebrat po čem se avtorici toži ni to kvantiteta. 😉

Ona išče vsebino, pa ne tisto v cm… 😉 zato je bila tvoja prispodoba precej zgrešena, žal.
Daj dojemi že enkrat, pa ne se spet ob tla metat….. 😀

Drugač se pa vsak ptič s svojim kljunom nazoblje…. tako da ne rabiš skrbet za moj kljun :)))

trololol

zmeri si ga z polovico geotrikotnika ker več itak nimaš zato pa te ta meter tak mantra….[/quote]

Matkic pa menda ne misliš, da sem se jaz že pameten rodil? :D
Saj potem ko pogruntaš da zadeva ni namenjena samo za lulat si jih želiš čimveč nataknit brez posebnega truda oz s čim manj vloženega napora…. no pol se počasi tudi tega preobješ, ko pogruntaš, da je tisto pozibavanje brez vrednosti, če ni podprto še z resnično željo obeh sodelujočih brez raznoraznih pomislekov.
A ti si domišljaš, da si samo moški želijo “ŠE KERO NATEGNIT”? Ženske pa ne (še kerega;)? Dvomim, da si one ne, vendar če znaš prebrat po čem se avtorici toži ni to kvantiteta. 😉

Ona išče vsebino, pa ne tisto v cm… 😉 zato je bila tvoja prispodoba precej zgrešena, žal.
Daj dojemi že enkrat, pa ne se spet ob tla metat….. 😀

Drugač se pa vsak ptič s svojim kljunom nazoblje…. tako da ne rabiš skrbet za moj kljun :)))[/quote]

Jaz vem že od nekdaj da neglede na to kako bom živel bom na koncu umrl…. to pomeni moram delat skoz to kar mi v tistem trenutku prinese največ veselja, dobre volje, pozitivne energije, smeha, radosti in tudi uživancije…. na koncu lajfa nič drugega ne šteje kot dnevi ki si si jih zapomnil, in zanimivo vsi dnevi ki si jih zapomnim so bodisi ekstremno dobre fore v šoli ali izven nje, dobre zabave, smešni dogodki s policijo, zabavni odštekani pikniki, maturantski izlet, spontana fešta od jutra do večera ipd….

Ženske imajo občutno manjšo željo po večih spolnih partnerjih…. to je dejstvo izvzemši nimfomanke ipd…. ženska seksa z tipom zato ker ga ”nagradi” oziroma je njej bistveno bolj naravno ne seksat mesece ali celo leta kot moškemu 🙂

preobjedo se lahko tega samo tisti ki so poseksali najbolj seksipilne ženske na tem planetu… teh pa je zelo malo…. in ti in Marko pa tudi jaz zagotovo nismo med njimi…. vidva pa še kdo se prepričujeta/jo da si želijo samo eno…. kaj pa še je huje pa to zagovarjate kot edino LOGIČNO pot človeških partnerstev…. kam nas je pripeljala ta vajina pot… v 50%+ ločitve po X letih zakona… jaka pot…

Pa dobro, nimamo vsi prekratkega. Torej ne sodi vseh po sebi oziroma po tistih, ki imajo prekratkega, ti konjiček. ;)[/quote]

Ti ga ziher maš ker si se čutil poklicanega da demantiraš trditev….[/quote]
Zdaj ti je pa logika malo ušla. Kako pa lahko z malim demantiram to trditev? Jao Matkič. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti ga ziher maš ker si se čutil poklicanega da demantiraš trditev….[/quote]
Zdaj ti je pa logika malo ušla. Kako pa lahko z malim demantiram to trditev? Jao Matkič. :))[/quote]

ja lažeš se ker te boli da maš malega… pa se morš oglasit…. tak to je…. Tisti z največ keša jamrajo kak jim gre hudo pa tisti z najbolj malimi so najbolj glasni kak majo čist dobre velikosti

vedno je blo tak 😀

Glede na tvoje poste tu gor, močno dvomim, da si se ti kadarkoli NAJEDEL neobvezujočega seksa. Prej mi deluješ en, ki pravi, da je grozdje kislo, tak občutek pač imam, ko te berem. Ti nisi nikoli kaj prida neobvezujoče seksal. Ko si bil samski, si sameval, od tu tvoje poudarjanje vrednosti resne zveze. Če pa si slučajno kdaj teoretično bil jebach, potem tvoji postai avtomatsko niso več kredibilni, ker hoče druge odvrniti od tega, kar si počel sam.

Ženske že po naravi njihovega razmišljajo še kak dan vnaprej in jim je seks večinoma posledica neke čustvene bližine, česar tako razmišljujoči kot si ti, niti ne rabijo…. :/
Važno da se rivle…

To, da je kar vsem ženskam seks posledica neke čustvene bližine, drži le deloma. Niti slučajno ne velja za vse ženske. Pa tudi do tistih, pri katerih to velja, plejerji lažje pristopijo, kot vi resneži, ker ste samo polni neke teorije, kaj naj bi bilo prav in kaj ne, pristopa pa nimate, niti stila, zato po dolgih letih samskosti vzamete eno, ki jo je več neresnih razočaralo, potem pa se po forumih hvalite, kaj vam je uspelo.

To sploh ni res.

Pri ženskah je mediana spolnih partnerjev višja, kot pri moških. Pri moških je tako, 80% je luzerjev, ki imajo v življenju 1 do 2, mogoče ajde 3. 20% je jebachev, ki jih imajo dosti.

Upoštevaj, da ženska, če kolk tolk zgleda, ne rabi delat skor nič, da jo moški opazijo. Pri 17 začne seksat, recimo. 5-6 partnerjev nabere do 25, dok si reko keks, pa to če je ful zbirčna.

Povprečna ženska v življenju seksa z več partnerji, kot povprečen moški, to sem popolnoma prepričan.

Moški, ki mislite, da ženska seksa s tipom, da ga “nagradi”, v resnici ne razumete žensk. Kako se ta vaša teorija vklapa s tem, kako ženska relativno hitro gre v posteljos s pretnim jebachem? Za kaj ga je nagradila, za skladkobesedenje?

Dajte razumet, d aso ženske ravno tolk potrebne, kot moški, po 30-em pa še bolj. Ženske seksajo iz užitka, nič posebaj drugačne niso.

To sploh ni res.

Pri ženskah je mediana spolnih partnerjev višja, kot pri moških. Pri moških je tako, 80% je luzerjev, ki imajo v življenju 1 do 2, mogoče ajde 3. 20% je jebachev, ki jih imajo dosti.

Upoštevaj, da ženska, če kolk tolk zgleda, ne rabi delat skor nič, da jo moški opazijo. Pri 17 začne seksat, recimo. 5-6 partnerjev nabere do 25, dok si reko keks, pa to če je ful zbirčna.

Povprečna ženska v življenju seksa z več partnerji, kot povprečen moški, to sem popolnoma prepričan.[/quote]

ženske lahko s tipi seksajo enakokrat kot tipi z njo… povprečje je IDENTIČNO mediana je nepomembna….

če je samo 20% jebačev pol ma ženska kmalu težko izbiro med jebači in se začne ponavljat sploh če je skoz na istem kraju…..

mediana je nepomembna…. število spolnih partnerjev hetero seksualnih oseb je identično….. globalno gledano….

Tu v tej temi imamo eno, ki je v relativno kratkem času “poseksala” tri tipe, al so bli jebachi, plejerji, luzerji… pojma nimam, ampak ona kakor piše, ostaja nezadovoljna, oropana in izgleda, da tudi nezadovoljena neglede na njihove načine pristopa , centimetre… in druge nesmisle, ki jih neki “ne luzerji” tu omenjate kot pomembne za neko “resno zvezo”.
Resnica je pa ta, da so vsi od vpletenih očitno nekaj izgubili in zelo malo oz nič pridobili.

O čem se torej pogovarjate vi, ki niste “luzerji”? :/

Za začetek nimaš moralnih načel, in posledično verjetno se ne ceniš dovolj. Vsak, ki se ti zdi približno v redu, bi bil že super za moža, otroke, družino.

Ko se zapletaš z nekom, ki že ima punco, pa če je resno ali ne, se zapletaš z nekom, ki je že prevzel neko “Obveznost” in je očitno ne spoštuje (če je zraven še s tabo ,… pa ne glede na to, ali zgolj flirta, pleše, se ljubčka, seksa ali ne vem kaj…) To NI MATERIAL za dolgoročno uspešno razmerje. To je nekdo, ki nima poštimanega svojega osnovnega razmerja in mu ti pri tem še malo pomagaš (ali nasedaš temu, kar ti naklada)

Ne veš, kakšno srečo imaš, da se nič od tega ni razvilo naprej. Sicer bi se potem tepla po hlavi še pet let, ne nekaj tednov. 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close