Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje delam napake?

kje delam napake?

Verjemi da če bi katera mi to naredla… bi jo lastnoročno operiral če bi blo treba… jaz vsaki povem da otrok nimam namena met (verjetno nikoli) in da ima na izbiro kaj ji bolj paše, kondom ali tabletke, ali oboje 😀 (čeprav se mi oboje zdi neumno!)

Jap… mogoče so res, samo oni so bli prešvoh in niso bli take neverjetne volje in trdega karakterja kot jaz in so zato falirali….

Jap tukaj se moram strinjat… On_ se je pravilno izrazil in ša prav ma (pomoje)

Ženske varajo velikokrat (spet moje mišlenje) zato ker hočejo bit enakopravne moškim (po njihovo) tako kot vidim polno 15, 16 letnih možač kadit in se obnašat anti žensko in ”damsko” tako je tudi porast ženskega varanja…. to je vse….

Razlika je samo ta da ženska vara pa nima praktično nič od tega, ker mnogo moških in tudi same ženske imajo težave doživljat orgazme zato se po varanju počutijo nepotešene in vbistvu niso naredile nič….

moški se vsaj spraznimo pri nas je učinek varanja bistveno bolj ”kvaliteten” kot pri predstavnicah Ž spola…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zakaj ne greš na vazektomijo? Ne zahtevaj vse od žensk. Če si se že odločil, bodi dec in se zaščiti forever.

Mislim, kakšne sekaš. Ženske varajo, ker hočejo biti enakopravne moškim. LOL.

Ženske varajo od nekdaj in to ni nobena nova moda, ali kaj podobnega. Varajo pa zato, ker jih partnerji čustveno zanemarjajo, ali pa enostavno zato, ker si po dolgih letih seksa z istim partnerjem zaželijo česa novega.

Mislim, a eni tu gor ste dejansko prepričani, da so ženske neki stroji, ki v seksu ne uživajo, seksajo kao samo, da rodijo otroka, pa za darilo moškemu. Kere teorije, od kod se vam jemljejo?

Glede čustvenosti žensk je resnica samo ta, da ženska večinoma z ljubimcem prvo vzpostavi čustveno navezo, nato pa seksualno, dočim moški z ljubico vzpostavi seksualno zvezo, čustvene pa velikokrat sploh ne.

Resnično, fantje, dajte se malo izobrazit glede žensk, ker ene izjave, ki jih tu berem, niso za nikamor.

Verjemi da če bi katera mi to naredla… bi jo lastnoročno operiral če bi blo treba… jaz vsaki povem da otrok nimam namena met (verjetno nikoli) in da ima na izbiro kaj ji bolj paše, kondom ali tabletke, ali oboje 😀 (čeprav se mi oboje zdi neumno!)

Jap… mogoče so res, samo oni so bli prešvoh in niso bli take neverjetne volje in trdega karakterja kot jaz in so zato falirali….
[/quote]

Hočeš reči, da ti za razliko od njih uspešno vadiš vzdržnost oziroma živiš v celibatu? Bere se že tako. 🙂

Iz tvojih besed se čuti tak grozen strah, da zagotovo seksaš minimalno v primerjavi z dolžino svojega gobca ali pa ga tik pred uporabo za vsak slučaj namočiš še v vrelo vodo, za dodatno sterilizacijo, ali oboje.

Zakaj ne greš na vazektomijo? Ne zahtevaj vse od žensk. Če si se že odločil, bodi dec in se zaščiti forever.[/quote]

Kolikor vem pri vazektomiji prerežejo cevko in potem vbistvu več ne špricneš…. to se mi pa zdi nehigienično na nek način…. jajca moram PRAZNIT!

ko ti špricne je to super občutek….. ta bi pa obstajala (pa mislim da nekaj malega že) tabletka ki bi uničevala plodnost spermijev to pa naročim takoj…. samo da je tolko razvito pa ”preverjeno” kot ženske tabletke….

WYWH pa spet sanja pa se dela frajera…. v resnici pa je bogi revček…si že zmero z polovico geotrikotnika svojo siromaštvo?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zakaj ne greš na vazektomijo? Ne zahtevaj vse od žensk. Če si se že odločil, bodi dec in se zaščiti forever.[/quote]

Kolikor vem pri vazektomiji prerežejo cevko in potem vbistvu več ne špricneš…. to se mi pa zdi nehigienično na nek način…. jajca moram PRAZNIT!

ko ti špricne je to super občutek….. ta bi pa obstajala (pa mislim da nekaj malega že) tabletka ki bi uničevala plodnost spermijev to pa naročim takoj…. samo da je tolko razvito pa ”preverjeno” kot ženske tabletke….

WYWH pa spet sanja pa se dela frajera…. v resnici pa je bogi revček…si že zmero z polovico geotrikotnika svojo siromaštvo?[/quote]

Ne drži, ostaja enako. Nekje sem prebrala…po vazektomiji je izliv kot jezero iz katerega bi ribe ven pobral. Kaj si mislil, da moški po tem postopku kar na suho?:)))

Glej, ne čakaj tabletke za moške, ukrepaj!

WYWH pa spet sanja pa se dela frajera…. v resnici pa je bogi revček…si že zmero z polovico geotrikotnika svojo siromaštvo?[/quote]

Kako to, da si še tukaj, za “malico” ( po tvojih lastnih besedah ) vemo kaj si počel, a večerjo boš pa kar spustil … ja saj, ne bo prvič, vem …

Kako to, da si še tukaj, za “malico” ( po tvojih lastnih besedah ) vemo kaj si počel, a večerjo boš pa kar spustil … ja saj, ne bo prvič, vem …[/quote]

ne večerjam…. razen po večjih zabavah 🙂

Saj vem da si mi tak fauš da slediš kaj pišem….. saj bo tudi ti lulček mali boš 1 dan dobo za probat kak je ko ga namočiš….. pol ji boš pa lahko vsak dan pisal

”Wish you were here” samo ona nebo mogla ker denarnica tvoja bo prazna njo pa bodo čakale druge stranke ;))))

Vprašaj senzo ona je ziher poceni glede na to da tolkokrat tu jamra ziher nima kaj dosti dela….

Kako to, da si še tukaj, za “malico” ( po tvojih lastnih besedah ) vemo kaj si počel, a večerjo boš pa kar spustil … ja saj, ne bo prvič, vem …[/quote]

Saj vem da si mi tak fauš da slediš kaj pišem….. saj bo tudi ti lulček mali boš 1 dan dobo za probat kak je ko ga namočiš….. pol ji boš pa lahko vsak dan pisal

”Wish you were here” samo ona nebo mogla ker denarnica tvoja bo prazna njo pa bodo čakale druge stranke ;))))

Vprašaj senzo ona je ziher poceni glede na to da tolkokrat tu jamra ziher nima kaj dosti dela….[/quote]

Neverjetno, kako hitro se da tebe iz tira vržt, da potem začneš svoj gnev stresati naokoli … vidiš, ravno zato se zabavamo, ker si tak, kot osje gnezdo … malo se pobeza s palico, pa narediš cel cirkus …

Vprašaj senzo ona je ziher poceni glede na to da tolkokrat tu jamra ziher nima kaj dosti dela….[/quote]

Neverjetno, kako hitro se da tebe iz tira vržt, da potem začneš svoj gnev stresati naokoli … vidiš, ravno zato se zabavamo, ker si tak, kot osje gnezdo … malo se pobeza s palico, pa narediš cel cirkus …[/quote]

haha ti kar misli da me s tira mečeš… meni je v užitek to napisat….. torej oba uživava oz se zabavava… jaz pa zmes še seksam…. I WIN 😉

Neverjetno, kako hitro se da tebe iz tira vržt, da potem začneš svoj gnev stresati naokoli … vidiš, ravno zato se zabavamo, ker si tak, kot osje gnezdo … malo se pobeza s palico, pa narediš cel cirkus …[/quote]

haha ti kar misli da me s tira mečeš… meni je v užitek to napisat….. torej oba uživava oz se zabavava… jaz pa zmes še seksam…. I WIN ;)[/quote]

Jebeš tak seks, ki je zmes in ne spojina !

haha ti kar misli da me s tira mečeš… meni je v užitek to napisat….. torej oba uživava oz se zabavava… jaz pa zmes še seksam…. I WIN ;)[/quote]Madona ti boš tist les čist znucal!
Pa dobr, saj si ga pošteno plačal, a ne ? 😉 😀

To je izjava leta 🙂 Bravo!!!!!

[/quote]

Pogumna izjava za enega devičnika. Ko bi ti vedel, koliko emancipiranih Slovenk si s tem stavkom užalil… “Izobraziti se glede žensk” po feministično pomeni mačistično jih ukalupiti v maso, ki jo lahko poenostavljaš, ker ne priznavaš vsaki ženski individualnosti in neponovljive posebnosti. Prava moderna ženska ne prenese, da jo smatraš kot posplošeno bitje, ki ga lahko razumeš, ker pač spada v spol, kjer so vse enake. Vsaka hoče, da jo smatraš za nekaj posebnega. Tudi če blefiraš, ti bodo hvaležne, da se vsaj pretvarjaš, kako jih odkrivaš kot neko čudo, ki ga še nikdar nisi prej srečal v življenju. Če bi ga rad namočil še v tem desetletju, raje zamenjaj svoja stališča…

Za moje namakanje naj te nič ne skrbi, to nočni pisec s 100 nicki, ki jih sedaj ne bomo naštevali..Raje poskrbi za svoje strahove, frustracije..ki jih nazorno razkazuješ na starševskem čveku.

Ženske zgledajo komplicirane samo vam, ki se sploh ne upate ukvarjati z njimi, ker se ustrašite njihove pojave in pokažate rešpekt. V resnici so večinoma povsem navadne in padajo na iste štose. Bolj je tip beden, bolj mora nakladati, da se ga kakšna usmili, to pa najbrž drži, kot pribito..

to zadnje veš iz lastnih izkušenj kajne?

kdo se ustraši žensk? fuk fehtarji mogoče ker so zraven bab celi trdi in asocialni tipčki ki rabijo internet da kero spoznajo….

No morda se jih bojiš tudi ti in jim kažeš preveč rešpekta…

Vsaka ženska se hoče počutit nekaj posebnega, ne pa na pamet izobraževanje in piflanje o ženskah kot v osnovni pa srednji lol….

Pandora ti je lepo napisala ….

Nakladati mora? Nakladačev nobena ne mara. Pa tudi na vsak (isti) štos ne pade vsaka, nekatere imajo raje izvirnost ali pa da štosa sploh ni 😉

Ah, zdaj si pa pokvaril ves sijaj prejšnje izjave…

Ta tvoja definicija ustreza tupim ženskam

Ne, sploh ne. Ve date tipu na “mala, bi dala peechke”, kajne?

Za nekoga, ki je včeraj pisal, d aženske varajo, ker hočejo biti podobne moškim, si res malo preveč pameten…

Včasih se malo zadrži, ne repliciraj nekaj na silo, ne frajeriši brezveze in ponižuj sogovornikov. Meni deluješ en mulc, ki se nekaj napihuje na tem forumu, iskreno..

Če fehtaš za fuk, kar počneš ti, kaj si torej? Namig – besedo si že sam napisal v citatu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, sploh ne. Ve date tipu na “mala, bi dala peechke”, kajne?[/quote]

Ne in ne. Lahko bi se primerneje izražal, prostak.

Upam, da zdaj razumeš poanto. Nobena od vas ne da tipu na “mala bi dala peechke”, kar pomeni, tvoja prejšnja izjava, da nobena ne mara nakladačev, je neumnost brez primere.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close