Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje debeluške kupujete obleke?

kje debeluške kupujete obleke?

Zanima me, če si debeluške vse obleke (mislim večerne) daste delat ali jih kupite in kje jih kupite. Ali poznate v Ljubljani kakšno štacuno, samo ne MOZAMO, tam je za tastare.

Hec, a ne, tudi bajske hočemo biti lepe…

ČAU

Evans v Emporiumu ima velike številke pa tut Acman nasproti Gospodarskega razstavišča, sam je pa res, da nimajo ne vem kakšnih večernih toalet.

Včasih je imel Kroj Škofja Loka velike št, pa že dolgo nisem bila v njihovi trgovini .
Pokliči !

Katero konf. št. pa nosiš? Ker včasih se da že v ,,normalnih,, trgovinah kaj dobit.

Kaj pa izdelava po naročilu?

Zivjo

poskusi še butiq Mini Maksi. Ena trgovina je v centru Lj v blizini RTV,druga v podhodu Plava Laguna in nekje na Vrhniki.
Za zmerno, včasih prav nizko ceno dobiš super cune. Se splača!

Uživaj v nakupih!

LP L

Ce gres kaj v Muenchen.imajo ful lepe stvari tudi za debele v Boniti (www.bonita.de),moja mama je zadnjic tam ogromno kupila-ful lepih stvari,seveda imajo tudi oblacila za mlajse… Cene so cisto znosne. Poleg tega ima tudi H&M linijo za bolj oikrogle,kolikor vem…(a ne v vsaki trgovini)

jaz pa namesto bencina za v Nemčijo kupim blago, pobrskam po krojih v Burdi in v tistem času ( ko bi se vozila v Nemčijo, nakupovala in vračala domov) imam nov komplet.

lep dan!

Ne vem sicer, katero konfekcijsko številko imaš, ampak veliko lepih in kvalitetnih cunj se da dobiti tudi preko kataloških prodaj. Neckermann ima prav poseben katalog z večjimi številkami.
Sama v trgovine sploh ne hodim, ampak si naročam oblačila pri Neckermannu in pri Quelle, včasih tudi Modi plus in Otto. Z vsemi cunjami sem izredno zadovoljna in redko kaj pošljem nazaj (to bolj v primeru, če mi je preveliko oz. premajhno). Sama si v trgovini nisem kupila ene cunjice po mojem da že vsaj 5 let, če ne še več, ker vse dobim v katalogih.

V trgovini v Kranju (blizu vojasnice) je trgovina in tovarna GORENJSKA OBLACILA ,kjer se dobijo vsa oblacila za zenske od velikosti 38 do vel.52

Oblacila iste firme se da dobiti v nekaterih trgovskih centrih MERCATORJA

LEP DAN IN PRIJETEN NAKUP

V Avstriji-all over!!!!!!!!

Nočem bit žleht, ampak svetujem ti raje redukcijo teže. Govorim ti iz lastnih izkušenj. Ti sploh ne veš, kakšno veselje je potem zapravljati za cunjce v normalnih trgovinah…. Pa ko se pogledaš v špegu in si rečeš… kva sem dobra!

Pojdi pogledat v trgovino Acman, na Dunajski cesti v Ljubljani – nasproti Gospodarskega razstavišča (proti stavbi Dela). Jaz se že nekaj časa oblačim tam. Prodajalke so zelo prijazne (posebej Hermina), dobiš za kombinacijo, pa tudi popravijo ti (sicer ne brezplačno), če shujšaš. Cene so zmerne, materiali pa v redu. Jaz imam res samo pozitivne izkušnje. Letos sem se na razprodaji kar lepo oblekla. Dobiš pa številke od 40 do 60.
Upam, da boš našla tudi kaj zase.

Taja, jaz z mojimi 20 kg “prevec” se lahko cisto normalno pogledam v ogledalo in si recem.. kva sem dobra. Upam, da ti ne bo stala kaksna strija po tvojem ravnem trebuscku, ko bos rodila, ker se ne bos vec upala pogledati v ogledalo.

NUME, ne bodi hudobna, ko vidis da taja ni nic slabga mislila-sigurno je boljse prit na normalno težo, veliko bolj zaradi ZDRAVJA, kot pa zaradi cunj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close