Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje čim ceneje nepremočljivi čevlji za v sneg za otroke?

Kje čim ceneje nepremočljivi čevlji za v sneg za otroke?

Prosim, če kdo ve, kje dobiti čim cenejše čevlje za otroke za v sneg. Nepremočljive seveda. Vse, kr je dobrega oziroma kvalitetnega je tam okrog 70 evrov!!!!!!!!!

Je kje kakšna spletna stran, da bi se dalo naročiti ceneje? Tukaj probaš, potem pa tam naročiš?

Pliiiiiiiiis!

Hvala!

Tile[/url] so sicer dragi, ampak vredni vsakega €. Vsako leto imajo super in poceni škornje tudi v Hoferju, a so razgrabljeni v 15 min. Malo spremljaj, če bo še kakšna akcija.

Hvala. Pa niso tko dfragi. Ciciban, Super fit,.. to je vse po 70 evrov. To bi še šlo. V Hoferju smo pa kupili lani, pa so premočili, če se prav spomnim, zato nismo bili zadovoljni.

Kamik-i nam niso še nikoli premočili, pa tudi topli so zelo. Naš mali ima sicer en malo dražji model (cca 50€), ampak je razlika samo v notranjem vložku, ki je toplejši (kao do -32 stopinj). Pri nas imamo vsi člani za zimo Kamik škornje in so res super. Priporočam!

Hvala. Jih imajo recimo v Interportu, kaj veš?

Kamik prodajajo v Tomas Sportu (ena je v City parku).

Hm, kaj pomeni nepremočljivo?

Mi smo jih kupili za 15 evrov v Intersportu. Sneg so zdržali komot, za v luže pa logično niso.

tudi mi imamo Kamik in so res kul. Nepremočljivo pomeni, da lahko stojiš v luži in so štumfki lepo suhi….

prodam modre malo rabljene in zelo ohranjene super fit škornje,številka 34…cene 25 evr.(res nepremočljivi gore tex)
darjauno@yahoo.com Ljubljana

Mi smo za otroke vedno kupovali tiste, ki se jim rečejo skandinavke. Spodaj gumijaste do gležnjev, potem pa se nadaljujejo v nepremočljivi goratex material. Podlaga je iz filca, ki ostane topla do -30 stopin. Dolga leto so take škornje nosili moji otroci in jih nikoli ni zeblo v noge in tudi škornji niso premočili. Se splača dati za take škorenjce tudi 50€, pa imaš mir celo zimo.

Naši imajo Icetex iz Humanica. Cena 20€.

Aja, sem pozabila povedat, da jih tam kupujemo že nekaj let in ne premočijo.

Letos smo jih kupili v Jelotu za 20€

Lani pa deichman tudi 20€

Samo v razmislek – pri malih nožicah je lahko še tako nepremočljivo, a realno so otroci in čevlji majhni in zato lahko hitro dobijo pošiljko snega ali vode tudi od zgoraj, čez rob… od naših je skoraj teklo, ko so danes prišli noter po enournem valjanju zunaj in ob močnem sneženju, pa je vseeno kateri čevlji ali bunda… ampak zeblo jih definitivno ni!

raglja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close