Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje cenejši izdelki za vejpanje

Kje cenejši izdelki za vejpanje

To je postalo res zelo zelo drago. Kje kupujete tisti, ki vejpate? Ne mislim na tiste vejpe za enkratno uporabo, ampak tekočine za polnjenje naprave. Hvala.

Nikjer.

Stari vem zakaj so vam dal samomor…

Draga ti hrana… dragi ti čiki.. dragi ti stroski…

Evo ima evtanazija care moj???

Kaj rabis? Aromo. Dao mi Bog, lahko delim. Sadne dezertne mentol tobak…

Jagodni makaron… fala Bogu, stari prej mi bo baze zmankal ko pa arom. Nikotina isto zih 150 flask.. minimum. Dam ti ni bed.

20240615 150423

20240615 150406

Jaz sem pustila vejpe in začela čike. Čeprav mi gre na kurac, ko skos piha zunaj.

Ah ja… mene pride liter baze okoli 15e…

Baza 10e

4 nikotini so 2e

Pa aroma razlicno… 25ml si dam na liter… ni vec kot 5…

Ampak jst sm kupoval na drazbi… zdej vec ne mores… ni. To je blo lani februarja… takrat je nemcija udarla davek… in sm par dni pred tem davkom za 500e arom narocil…

bozomon:

( https://www.youtube.com/watch?v=AdSAeSPlyVA )

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 15.06.2024 ob 16:48

bozomon:

( https://www.youtube.com/watch?v=AdSAeSPlyVA )

KR to???

Pac njega…

Ja lej… treba od necesa umret…

Reci mi darci… ti znas…

A so kdaj v preteklosti… skozi celotno zgodovino itd… taksne zenske kot so danes, dobivale kvalitetne moske?

So al niso nikoli?

Ok ne recem zih je kaka izjema, da ga je zajebala… sprasujem kaksno pravilo je blo?

Če že morate, potem ne bodite kmetavzi in si kupite prave cigarete.  Na primer Marlboro. Če ste brez denarja si poiščite brezplačen hobi.

Odgovor na objavo uporabnika
Lina157, 15.06.2024 ob 17:06

Če že morate, potem ne bodite kmetavzi in si kupite prave cigarete.  Na primer Marlboro. Če ste brez denarja si poiščite brezplačen hobi.

LIh kontra je… ce hoces vejp pa bazo pa aromo pa nikotin, nanese…

Lazje je dat mal drobiza vsak dan.

In to so cene za muškota… Bog dal.

Poglej kok je samo en nikotin… mislim da nazadnje ko sem gledal je bil 4 oz 4,5e…

Zasnjic sem videl to napravo ki jo mam jst… tega vejpa ni za dobit… je pa bomba ta vejp… clovek je mel 4, takoj sem vse vzel. Tolk o tem da se nima za malboro…

Tu ti se odgovarjam… u reali bi ti rekel jaaa ves kriza… inflacija… draginja… kaj naj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close