Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje boste nabavljale šolske potrebščine in kdaj so kakšni popusti?

kje boste nabavljale šolske potrebščine in kdaj so kakšni popusti?

Otroci so dobili domov ponudbe od Kopije, DZS in Pergamona….kolikor sem pregledala, so cene učbenikov, DZ in ostalih potrebščin približno enake.

Zato pa me zanima, če veste morda, kdaj so kakšni popusti na šolske potrebščine…torej kdaj se najbolj splača iti v nakup.

Hvala za pomoč

DZS ima popust za imetnike Pika kartic, preveri.

Knjige in delovne zvezke naročim preko Učbeniki.com, vse ostale potrebščine pa v začetku meseca avgusta v Intersparu. Se mi zdi, da je največja ponudba na enem mestu, pa še cene so normalne.
No letos bomo kupili še novo torbo, njo pa gremo iskat v Avstrijo.

LP Maja

Lep pozdrav !

Jaz v paketu ne bom kupovala, ker se mi tak način prodaje upira. Zgleda, da gre samo za dobiček, če se toliko firm ukvarja s tem. Pa še plačati moraš junija, julija, knjige dobiš pa šele avgusta. Tega svet še ni videl. Če nekaj plačam, hočem imeti takoj. Tako da bomo mi verjetno kupovali po kosih. Malo tukaj, Malo tam.

Lokalni papirnici bom pustila seznam stvari, ki jih bosta moja junaka potrebovala ter me bodo telefonsko obvestili kdaj ni gneče, da si izbereta zvezke……..Plačala bom ko mi pripeljejo vse skupaj domov.

Tako funkcionira v malem mestecu.

Lansko leto sem naročila v Kopiji samo delovne zveske in nekaj potrebščin, ostalo sva kupovali po Šparu, Merkatorju in se zraven prerekali katero stvar želi. Seveda je želela dražjo in sem na koncu zapravila več. Vendar kej bila ravno prvi razred sem popustila.
Letos za drugi razred sem naročila vse potrebščine v Kopiji, barvo nalivnika sva dorekli, željeni šilček je izbrala po njihovem katalogu. V glavnem jaz sem zelo zadovoljna. Cene pa niso višje kot v trgovini.
LP

tudi mi gremo v tretji razred 🙂 prvo leto sem vse naročila pri Kopiji, pa je bilo nekaj reči neuporabnih oz. bolj švoh.
Drugo leto smo kupili delovne zvezke in nekaj malenkosti pri Kopiji, pa so dostavili manjše količine od naročenih 🙁 pa je bilo treba spet po trgovinah v začetku septembra. Knjige smo si izposodili iz šolskega sklada, vse ostalo pa sem kupila v trgovinah lepo postopoma čez poletje, dokler nismo imeli vsega.
Letos si knjige spet izposodimo, delovne zvezke v vrednosti 65 € bo treba nekje kupit (Kopija ali DZS), vse ostale potrebščine pa bova s hčero kupovali skupaj. Je obema bolj luštno.

Tudi pri nas bomo imeli tretješolko in še petošolko. Vse bomo nakupili v DZS, kjer je do konca junija 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na potrebščine in 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na učbenike in DZ. Poleg tega bomo nekaj vzeli na obroke (1+5) na zeleno piko, za kar bomo plačali z gotovino pa bomo dobili Merkatorjeve pike. Lani smo že naredili tako pa smo bili zelo zadovoljni.

Do zdaj smo vedno kupovali u juniju, torej takoj po koncu šolskega leta v DZS, ker imajo 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na šolske potrebščine in 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na učbenike in delovne zvezke.

Vse kar smo potrebovali so vedno imeli na zalogi. Še nikoli se ni zgodilo, da smo na določen učbenik ali del. zvezek čakali nekaj dni.

Poleg tega ni gneče in nepreglednih kolon, nakup opravimo v miru, na morebitno pomoč ali svetovanje prodajalke ni potebno čakati več kot nekaj sekund.

Vse kar izberemo, plačamo takoj in odnesemo domov. Doma v miru pregledamo vse kar smo nakupili. Če bi prišlo do morebitne reklamacije bomo zadevo uredilli v nekaj dneh, ne pa v prvih šolskih dneh.

Učbenike, del. zvezke in zvezke ovijemo, nalepimo etikete…vse pripravimo in lahko v miru in spročeno počakamo na 1. september.

Pa še s financami je veliko lažje v juniju kot v avgustu, ko so dopusti in vsak kovanček še kako prav pride. Vsaj nam.

In ni nam potrebno le nekaj dni po dopustu, ko smo še vsi dpoustniško in ležerno razpoloženi laufati po trgovinah in izgublajti živce v gnečah in živ žavu.

Mi bomo vse kupili v Office 1 Superstore (Domžale, so pa tudi v Kamniku, LJ Ruski car,..)

Popust 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pri DZS je privlačen, vendar imajo višje cene kot v Oficce 1, tako da včasih kljub temu plačaš več. Jaz se ne pustim tako nategovati.

Papirnice in knjigarne ne morejo in ne smejo svobodno določati cen učbenikom in delovnim zvezkom, ker so te točno določene s strani ministrstva za šolstvo.

ja, cene delovnih zvezkov pač so, kakršne so. Vse ostale potrebščine pa imajo hudo velik razpon 🙂 tu lahko kaj prihraniš.

Ucbenike smo narocili preko solskega sklada, delovne zvezke smo ravno danes narocili preko Kopije (smo zelo zadovoljni z njimi), potrebscine pa bomo kupili malo tu, malo tam, kar nekaj pa jih bomo prenesli iz 4. v 5. razred.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Ja, letos bo pa pri nas kar pestro. Imeli bomo enega v 4.r., enega drugošolca in enega, ki gre v prvi razred.Delovne zvezke sem naročila v Mladinski knjigi, ker sem tam dobila šolsko torbo za prvošolca po ceni, ki je za 15€ nižja kot je redna. Sicer pa si bomo učbenike izposodili v šoli, kar je zastonj. Delovne zvezke sem vzela na 3 obroke, saj mi za vse tri znese kar 230€.
Šolske pripomočke pa bomo kupili malo tu malo tam, kjer bo bolj ugodno. Šolskih torb pa letos za starejša dva ne rabim, ker so še dobre lanske.

lp

lp, orehek

Moja gre v 2. razred, lani smo se precej obremenjevali s tem, kje naročiti, letos pa že vem, da bom v DZS-ju. Mi je bilo lani všeč, da je popust na Piko, pa, da smo knjige dobili takrat, ko smo jih plačali, ne pa šele avgusta… Mi je kar pritisk narasel, ko sem prebrala, da bo prevzem knjig možen šele po 20. avgustu. Potem sem pa klicala v DZS in so mi rekli, da čakajo še en delovni zvezek, pa bo kompletno vse za dobiti.

Letos sem pa že tudi poklicala tja, pa so mi rekli, da ta teden že imajo vse in, da se lahko kar oglasimo.

Kar se tiče pa zvezkov in ostalih potrebščin, imajo pa povsod še celo poletje ponudbo super, tako, da bomo kupili tam, kjer ji bo kaj všeč – itak morajo biti mucki, pa kužki pa še kaj takega…

jaz sem za mojo bodočo drugošolko kupila vse v pol ure v grosupeljskem dzs, dobila popust 🙂 pa še vse, kar sem vzela, ji je bilo všeč (mucka kitty, zvončica, annabella,…), sem se oddahnila, saj sem kupovala sama, ko je bila deklica s šolo na taboru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close