Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kje bi našla majhne modele za torte (take s snemljivim obodom)

Kje bi našla majhne modele za torte (take s snemljivim obodom)

Odkrili smo nekaj hudo odbrih in hudo preprostih receptov za torto. Ker pa smo samo štirje nam je kljub sladkosnednosti en klasičen pekač preveč. Kje bi našla majhne modele? Kaj pa vem, premera 20 cm recimo?
Za kakšen link bom hvaležna ali pa za konkretno napotitev v kakšno trgovino v LJ.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

V trgovini od Pekarne Vrhnika v Črnučah.

<http://pejicna.moj-album.com/>

Pa bi tudi nam zaupala te recepte?
Ko bo imela čas. lp

Tale že paše mednje:
Pa tudi sicer imamo radi torte na tak način – testo (praviloma je preprosto), gor pa sadje (ni obvezno), potem pa kakšna krema – skuta, jogurt,… Te so take “brzinske”, za vsak dan. Sicer pa imamo radi une kunštne in teeeežke (za pojest) čokoladne torte, ampak tiste niso ravno za sladice kar tako mimogrede.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Od 12 cm dalje jih dobiš že v bolje založenih trgovinah, od Spara dalje, v Muellerju jih imajo zagotovo.

Meni se najbolje obnese nastavljiv rostfrei obroč za torte, kupila sem ga v tisti trgovini Pekarne Vrhnika zgoraj. Velikost poljubno nastaviš, ne vem, koliko je najmanjša, a manj od 20 cm. Za peko ga postaviš na navaden pladenj na peki papir, papir ob obodu na zunanji strani zavihaš.

Meni je važno, ker material z raznimi skutnimi nadevi ne reagira, prejšnji aluminijasti (ali kakšni že so, v glavnem tisti svetli) so s kislimi sestavinami reagirali in smo imeli modrikast rob torte 🙁 Menda so tisti temni (teflon) modeli glede tega boljši.

Tale kovinski obroč sicer stane toliko kot en dober ornk model, a z njim dobiš “vse velikosti” torte, hehe 🙂

In takšen problem z velikostjo tortic smo imeli tudi mi doma. Potem so otroci naenkrat porasli, puberteta pa tako poje vse, kar vidi 🙂 Sedaj pri lažjih sadnih tortah tale obroč prej vrtim v drugo smer, ne proti manjšemu :-))))))

Dober nakup, Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close