Kje bi imeli vi hišo na morju?
Kupujemo hišo na morju, na Hrvaškem, istro dobro poznamo, pa smo jo že malo siti. Ni nam lepa. Gledamo Crikvenico, Novi Vinodolski, Krk nam ni všeč. pa zelo drag je. kaj mislite o teh krajih, kako je tam imeti hišo, govorim za Crikvenica, Novi Vinodolski. In tam okoli. Klenovica nam ni več všeč ? Hvala za mnenje.
Nakup hise, 25.07.2021 ob 20:31
Kupujemo hišo na morju, na Hrvaškem, istro dobro poznamo, pa smo jo že malo siti. Ni nam lepa. Gledamo Crikvenico, Novi Vinodolski, Krk nam ni všeč. pa zelo drag je. kaj mislite o teh krajih, kako je tam imeti hišo, govorim za Crikvenica, Novi Vinodolski. In tam okoli. Klenovica nam ni več všeč ? Hvala za mnenje.
Tudi, če je zunaj 40° celzija, je v tistih krajih morje zelo, zelo mrzlo. Mrzlo morje mi ni všeč, potem raje plavam v bohinjskem jezeru…
Mi smo bili letos v Crikvenici ( del proti Selcam) , pa mi je bila presenetljivo všeč. Morje je bilo toplo kljub slabemu vremenu. Plaže različne, betonske, zalivčki, kamenčki, igrala na vodi, pasje plaže… Veliko je apartmajev, ki jih oddajajo domačini in veliko je hrvaških vikendašev. Za primer- Opatijo poznam od otroštva, pa se mi zdi za vikend ob morju bolj primerna Crikvenica
Ja Krk je drag, vem ker sem tam, tisti kraji tam pod velebitom mi ne potegnejo, Novi Vinodolski mi sploh ni všeč, morda Crikvenica ali Selce, sam bi šel pogledat v Bakar, staro mesto kup podrtij za renoviranje in jasno za malo denarja, občutek starega mesta , kot v Piranu, imam kolegico katera ima tam stanovanje , super zadovoljna.
https://www.realestatecroatia.com/hrv/detail.asp?id=661768
Ce bi kupovala hiso ob morju, bi jo cim blizje, torej slovenska obala, da res lahko izkoristimo, celo v sluzbo se da kdaj kar z obale v Ljubljano.
Drugace je meni sama Crikvenica vsec, okolice ne poznam, torej bi v vasem primeru izbrala to mestece.
Ce bi bila pa upokojena in bi lahko prezivela od maja do oktobra na morju, potem vsekakor Dalmacija, juzno od Splita se zacne morje, kot je ze nekdo zapisal, Hvar, Korcula, ni lepsega.
Forum je zaprt za komentiranje.