Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje ampule za mačke – proti trakuljam, klopom, …

Kje ampule za mačke – proti trakuljam, klopom, …

Nazadnje sem jih kupila pri veterinarju, ker jih npr.: v Mr. Petu ne smejo prodajati. Ampak ta veterinar mi vsakič doda 12 EUR pribitka za svetovanje (ki ga ne rabim, ker vedno pridem po iste ampule).

Kako se ostali znajdete?

Ker zunanje mačke, ki lovijo … to potrebujejo na mesečni bazi … in pol nanese…

V lekarni, mogoce tudi v zadrugi.

Pri veterinarju, 11 € brez vsakega pribitka, ker tudi pridemo brez mačk in samo kupimo ampule.

Zamenjava veterinarja?

Pa mačke so sterilizirane? Takšne se raje držijo doma.

v lekarni, ki jo ima veterinarska ambulanta, brez pribitkov

Lej, strica gugla vprašaš: ampule za maček in ti prijazno nameče en kup zadetkov: npr.

https://www.moja-lekarna.com/frontline-combo-cat-raztopina-proti-bolham-za-macke-05-ml

V lekarni, Frontline za zunanje in Dehinel za notranje.

Avtor/ica, zamenjaj veterinarja, ker te skubi.

Odgovor na objavo uporabnika
efwq, 06.06.2022 ob 13:41

Avtor/ica, zamenjaj veterinarja, ker te skubi.

Res skubi. Me prav zanima kateri požrtnež je to.

V vsaki lekarni Frontline

Obvezno zamenjaj veterinarja. Mam sicer za Felixa veterinarja ki je znan da je drag,ampak takole pa ne. To je pa too much.

Pojdi kupit na drugo veterino. Nikoli mi še nikjer niso zaračunali svetovanja, pa kupujem tam in ampule in tablete za notranje zajedavce, občasno tudi hrano in kaj od opreme. Sicer pa dobiš ampule tudi v lekarni.

sem jih kupila tudi v Leclercu ene dve leti nazaj.

Ja, samo pri raznih trgovinskih znamkah je to bolj tako tako. Znanka je neke ampule kupila v dm-u in je mačku odpadla skoraj vsa dlaka.

pojdi drugam, 06.06.2022 ob 19:27

Ja, samo pri raznih trgovinskih znamkah je to bolj tako tako. Znanka je neke ampule kupila v dm-u in je mačku odpadla skoraj vsa dlaka.

Te iz leclerca sk bile ok, tud za psa sem jih vzela. Pomaga oziroma ne pomaga pa vse isto.

Saj veš, da jih greš lahko kupit h kateremukoli drugemu veterinarju? lol Drugač jih grem pa jaz iskat v lekarno.

Frontline so zanič, držijo dva tedna pa še to samo če mačka ne ujame dež.

Jaz pri vetu kupim ampule Bravecto, so dražje, mačka je treba stehtati zaradi doze, držijo pa proti bolham, klopom več mesecev.

drugo, 06.06.2022 ob 20:36

Frontline so zanič, držijo dva tedna pa še to samo če mačka ne ujame dež.

Jaz pri vetu kupim ampule Bravecto, so dražje, mačka je treba stehtati zaradi doze, držijo pa proti bolham, klopom več mesecev.

Našim mačkam frontline drži celo poletje. Mogoče je odvisno od drugih dejavnikov, neki grozno ful klopov ni pr nas, bi se dalo preživet tudi brez ampule ampak mi je preveč grozno te napite klope ven pulit…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close