Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kja to odraslemu človeku?

Kja to odraslemu človeku?

Špila v glavi, da spama na forumu? To mora bit nek nesrečen defekt, ki nima ničeasr v živlljenjuin ni za nič sposoben?

Odgovor na objavo uporabnika
trolspamer, 10.06.2021 ob 12:46

Špila v glavi, da spama na forumu? To mora bit nek nesrečen defekt, ki nima ničeasr v živlljenjuin ni za nič sposoben?

Nemoč?
V nedogled ne bo šlo, prej ali slej bo osebek opazil, da mu tovrstno norenje vseeno ne lajša težav, vsaj ne dolgoročno! Veš kaj pravijo… Vsako tele ima svoje veselje ? pa naj ga ma, šibko, da mora na račun drugih. Jeb.at ga ?

pri teh psihičnih bolnikih ni to nič čudnega. Meni je bilo čudno, da forum sploh dopušča te trole tipa – slovenke imajo rade južnjake

– nora ženska, ki si izmišljuje teme v povezavi z iščem občasnika, dojenje, otroci itd

– viharni

mijav mijav, 10.06.2021 ob 13:32

pri teh psihičnih bolnikih ni to nič čudnega. Meni je bilo čudno, da forum sploh dopušča te trole tipa – slovenke imajo rade južnjake

– nora ženska, ki si izmišljuje teme v povezavi z iščem občasnika, dojenje, otroci itd

– viharni

Sebe si pozabilo prištet? Tvoji komentarji se namreč samo tebi zdijo normalni, nikomur drugrmu, veš?

Nagradno vprašanje -kdo trola

a) Kostanj/Hrast/psihotični mulc ki je blokiran na Čveku

b) Majmun

c) Pjevać

vprašanje544, 10.06.2021 ob 13:44

Nagradno vprašanje -kdo trola

a) Kostanj/Hrast/psihotični mulc ki je blokiran na Čveku

b) Majmun

c) Pjevać

Iiin.. Za kakšno nagrado se lahko potegujem? ?

Majmun despotović, Junc nora bsba , vampasti mavrični, generalova glanzkopfika, darči …

Pacientov je veliko.

Pomoje je darči. Kaj sem osvojil?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close