Kja je še treba
Ne se je*at. Če grem jst dol, si bo 50 % forumašev ( vključno s tabo ) vzelo življenje. Kličete me dosadni samo zarad tega, ker ste mi favš, k mam tok bolj hud karakter, kot vi. Raj za avtogram vpraši, pa mogoče se ti še poščijem gor.
Ne vem zakaj si potem, če te moti toliko osebkov, rajši ne omisliš kar svojega foruma. Zakupiš domeno (to je ja poceni in za 3w mačji kašelj) in potem imaš tam lahko monologe sam s sabo v neskončno.
Pa se oproščam, da sem si vzela pravico “sodelovat v tvojih temicah”. Se ne bo ponovilo. Za kazen me pa lahko mirno dodaš na svojo listo za odstrel.
Goldfiške in Calypsa še nisem brala. Ostale tri pa seveda, da ja.
Zakaj te motijo? Mene so od začetka motili njihovi komentarji. Potem pa sem dojela, da je forum preprosto prikaz ljudi okrog mene. Tudi okrog mene so taki ljudje. Samo, da se v reali delajo lepe, na forumu pa jim potem špila.[/quote]
kje si pa našla, da me motijo njihovi komentarji ???
kaj je treba početi tudi zato, da nick ne pride iz vaje ☺
ker, ponavlja se samo dober seks in zmage ☺
Čuješ dedek? jaz bom tukaj (če bom želel) še dolgo potem ko boš ti tam… pecal luft pa meglo na pokopališču na katerega pridejo dobre ženske 1x na leto se pokazat v krznenih plaščih zmačkane po večeru zabave z mano 😉
Čuješ dedek? jaz bom tukaj (če bom želel) še dolgo potem ko boš ti tam… pecal luft pa meglo na pokopališču na katerega pridejo dobre ženske 1x na leto se pokazat v krznenih plaščih zmačkane po večeru zabave z mano ;)[/quote]
abjajcan bk -> vol … še temo si kisnil … comprende?!!
Čuješ dedek? jaz bom tukaj (če bom želel) še dolgo potem ko boš ti tam… pecal luft pa meglo na pokopališču na katerega pridejo dobre ženske 1x na leto se pokazat v krznenih plaščih zmačkane po večeru zabave z mano ;)[/quote]
Ahahaha!
…zdaj vsaj vemo, kakšna je tvoja ciljna skupina. Ali je to tvoj maksimum? 😮
Ahahaha!
…zdaj vsaj vemo, kakšna je tvoja ciljna skupina. Ali je to tvoj maksimum? :o[/quote]
res žalostno ja, da se bodo hodile “tolažit” na spomine z mano, po “divji” noči z Matkićem ☺☺☺
Ahahaha!
…zdaj vsaj vemo, kakšna je tvoja ciljna skupina. Ali je to tvoj maksimum? :o[/quote]
maksimum?
kje kdo govori kaj o maksimumih… v tem kar iščem jaz se ne reče maksimum ampak razmerje MED:
vloženega truda : predvidevane ”nagrade” : lastne želje
Vsako korigiraš toliko (zadnjo najmanj če sploh) da dobiš nekaj kar je solidno….
maksimum se trudijo tiste samske dekline ki pri 30tih nimajo tipa ker hočejo nekaj več (maksimum) in se sprašujejo zakaj nimajo tega….
samo zato ker se hočejo pokazat vljudne/kolturne 😉 saj z tabo ne samo tam so na istem pokopališču 😉
Ahahaha!
maksimum?
kje kdo govori kaj o maksimumih… v tem kar iščem jaz se ne reče maksimum ampak razmerje MED:
Vsako korigiraš toliko (zadnjo najmanj če sploh) da dobiš nekaj kar je solidno….
maksimum se trudijo tiste samske dekline ki pri 30tih nimajo tipa ker hočejo nekaj več (maksimum) in se sprašujejo zakaj nimajo tega….
samo zato ker se hočejo pokazat vljudne/kolturne 😉 saj z tabo ne samo tam so na istem pokopališču ;)[/quote]
Samo pijane punce domov pripelješ? Je to tvoj maksimum?
maksimum?
samo zato ker se hočejo pokazat vljudne/kolturne 😉 saj z tabo ne samo tam so na istem pokopališču ;)[/quote]
Samo pijane punce domov pripelješ? Je to tvoj maksimum?[/quote]
kdo je reko da so pijane?
A to sodiš po sebi?
Ali ti misliš da kdorkoli stopi skozi vrata gostilne/puba gre ven pijan?
Smiliš se mi če tak misliš….
ja ja ja … pol pa svizec kravo naseklja v čokolado ☺
od mene še vedno gredo šele drugi dan … direkt na svoj dom naprej počivat ☺
Samo pijane punce domov pripelješ? Je to tvoj maksimum?[/quote]
kdo je reko da so pijane?
A to sodiš po sebi?
Ali ti misliš da kdorkoli stopi skozi vrata gostilne/puba gre ven pijan?
Smiliš se mi če tak misliš….[/quote]
Hej, ti si napisal, da so zmačkane po večeru zabave s tabo!
Forum je zaprt za komentiranje.