Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kitke po celi glavi-pomoc

Kitke po celi glavi-pomoc

Pozdravljeni!

Jaz razmisljam, da si bi dala narediti kitke po celi glavi, ker pa se izkusenj s kitkami nisem imela pa imam nekaj vprasanj in sicer: Koliko to stane? Kje si jih lahko dam narediti(v okolici Maribora ce je mozno)? Si lahko kitke naredi tudi moja hci ki je sicer stara 12? Je velika moznost da mi lahko lashe zacnejo izpadati? In ali se imate kakersni koli napotek ali opozorilo?

Dvigujem ceno, tudi mene zanima kje in cena. Sicer ti bodo verjetno odgovorili, da to ni in, a meni je takooo všeč. Stara pa sem 45 let. Pa ti?

Ne ceno, TEMO!

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=4672445

Kje? Verjetno v skoraj vsakem frizerskem salonu, po hitrem googlanju so cene tam od 50 eur dalje.

Jaz sem jih imela eno poletje, stara sem bila malo čez 10 let. Dve frizerki sta mi jih pletli 4 ure – stvar je zamudna! Na dekliški glavi zgleda luštno, tam v OŠ letih je čas za tako poletno frizurco. Odrasla ženska s kitkami izpade smešno, moje mnenje. Črnkam paše zaradi strukture las in obraza, pri belkah je pa podobno kot dve kitki… malo hecno. Če nisi pripravljena na veliko čudnih pogledov počakaj vsaj do poletja, takrat se opraviči kakšen tak “počitniški” look. 🙂

Lasje zaradi kitk načeloma ne izpadajo, se pa znajo precej skrhati in lomiti. Jaz sem bila po dveh mesecih do prvega pranja kot pudelj, drugih posledic nisem imela. Mogoče malo bolj razdraženo lasišče in nekaj časa več prhljaja. Je bilo pa umivanje las malo oteženo, predvsem spiranje.. ves čas je lasišče malo srbelo. Sošolki pa so se lasje bolj uničili, se je potem ostrigla na kratek paž.

Poznam eno, ki si jih je naredil pri 35ih – za čez poletje . je pa tako ali tako malo “šaknjena”.

To je frizura za poletje, ko se ti ne da ukvarjat na moju z lasmi – jih je pa treba redno s sladko vodo spirat, ker ti jih sonce in sol dobesedno razžreta.

Če si hippie, groovie -go for it. Drugače pa -sorry, malo smešno, za žensko, če si starejša od 10 let 😀

Jaz sem si jih obicajno naredila sama.
Nazadnje 4 leta nazaj.
Ce delas sam sebi, traja pri nlizno 2×10 ur, drugace sem delala drugi osebi 6-10 ur, odvisno od dolzine las in gostote. Povprecno se jih naplete na glavo 140.
Ce vam frizerski salon res naredi to za 30-50 eur, je to zelo ugodna cena. Jaz jih delam za 150 eur na glavo in me ne zanima dolzina las, ter ni sans, da se spravim to delat pod to ceno. Naredila sem ze ogromno glav in vem, da je 30/50 eur zastojn!

Glede na to, da ti dnevno odpade priblizno 50 las, lahko oseba po razpletanju dobi obcutek, da bo plesasta, ampak ni glih tko. Je pa res, da ti odpadli lasje nekako zakomplicirajo rascesavanje. Vsekakor se razpleta z obilo balzama in palicko.
Za kitke nikoli niste prestare. Sama sem bla ze 38, ko sem jih se furala.
Kitke mi vedno zdrzijo 2 meseca (cez poletje), je pa res, da sem si vidne (vrh glave) vsaj 1x na 14 dni obnovila.
Kar pogumno, jst vem, da jih bom osebno se nosila!

Africanke jih poleti na plazi spletejo tako mimogrede, kaksnih 20 min mogoce, stane pa kaksnih 20 euro, se mi zdi. Je pa to poletna frizura, zato pocakaj malo.

Odprli so afriski frizerski salon na Celovski cesti 44 in so specializirani za afriske frizure od kitk do nevem kaj se vse … ‭+386 41 691 183‬ .

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close