Najdi forum

Kitchen aid

Odločam se za nakup enega boljšega kuhinjskega aparata. Zanima me, če ima kdo od vas Kitchen aid aparat in kako ste z njim zadovoljni. Ali je vreden svoje cene, katere so prednosti in slabosti.

Hvala za odgovore,

Radovedna

Osebno imam MuM-a od Bosch in sem z njim zelo zadovoljna, ko bom velika beri 4+ bo to moje darilo za okroglo letnico emša. Kot po tujih forumih berem so zelo zadovoljne, tako, da mislim, da to ni zgrešen nakup, sploh, če veliko pečeš, kuhaš in itd……

Bosch Mum 1600W, ga ne zamenjam za nobeno drugo mašinco. Res so Kitchen Aid strojčki očem bolj všečni, a pri meni je zmagal Bosch, pa še malo morje nastavkov lahko uporabljam zraven, trenutno imam dva.

Hvala za tole informacijo lonim. Na spletu sem si ogledala tvojo mašinco pa moram reči, da izgleda zelo mikavno. Zanima pa me:

– če lahko v miksarju miksaš tudi led. Ali nož to zdrži.
– Ali je zelenjava zribana dobro (da se ne cefra tako kot pri multipraktikih, ki so nizkocenovnega razreda)
– Če imaš mogoče mesoreznico ali melje meso dobro

Mogoče še to – kje si ga kupila in ali si bila na kaki predstavitvi.

Hvala ti

Konkretnega ledu noter še nisem miksala, delam pa šejke iz zamrznjenih robidnic, malin,… in gre brez težav. Zelenjava tudi v redu izpade, mesoreznice nimam, imamo doma ono ta pravo. Na “predstavitvi” sem bila pa kar pri kolegici doma, sem ga videla, bila navdušena, sprobala in to je bilo to. Kupila pa sem ga čez bivšo severno mejo, ker je bil tam 200 evrov cenejši (v Mediamarktu v Seiersbergu so imeli akcijo, sem ga rezervirala po netu in šla iskat).

Lonim ali lahko v njem naredim testi iz pol kg moke(manjše količine)?
Ali stroj pri mesenju testa pobere vse tudi iz robov posode ali mu je pri tem potrebno pomagat?

Hvala, Gobica

Gre, gre… Ni treba strgat. Drugače pa imaš eno zadevo, katero prešaltaš, če gre za manjše količine sestavin, npr. za biskviti iz enega samega jajca. Edino omisliti si bom morala še eno posodo, saj veš, ko delaš posebej npr. sneg iz beljakov ali smetano in potem dodajaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close