Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kitajska restavracija v Kopru

Kitajska restavracija v Kopru

Ojla, jutri rajžamo na Obalao, pa sem slišala, da je v Kopru dobra kitajska restavracija. Je kdo tako ljubezniv, da mi pove, ali je res dobra, kje je, ali je draga in kaj je najokusnejše po vašem okusu, jasno. Hvala in lep dan, Irid

Dobra Kitajska restavracija je v Šalari…To je blizu Emonca, če kaj poznate… oz. zaviješ iz glavne ceste za Šmarje, Dragonjo, na križišču pri semaforju levo…je čisto nasproti tovarne Cimos.

Pa dober tek…

Hej! Mi smo tudi zadovoljni;vnuk se pa kar trese,ze ko naroca. Meni so zelo vsec predjedi- bolj zelenjavno in testenine, riz.Imajo pa vse.Cene kot
drugod. Ambient prijeten, tudi zunaj.

Tan,kaj ti mislis tisto -bivsi Angelo,ki se lahko tudi zavije nasproti Hipermarketa? Lp Babi

ma veš, da ne vem, kaj je bilo tam… Na semaforju se zavije levo…in je prav nasproti Cimosa v Šalari. Zraven je Roxy bar ali nekaj takega…

Oj, a se mogoče katera spomni tudi imena, če govorita o isti kitajski? Ful sem vesela, da sta jo pohvalili, prepričana sem, da če na tem forumu rečete, da je kaj dobro, je res. Pa čeprav mož ne pade dol od kitajske hrane – no ja, zelenjave ne mara, ga bomo vseeno pregovorili za tja, ker tudi on da nekaj na forum in našo Babi. Najlepša hvala! Lp, Irid

Hej! Vprasala sem zato,ker vem,da je isti lastnik odprl se eno. Torej je ta nova nasproti Cimosa, bivsi Angelo pa je nasproti velikega Mercatorja(ce ni mogoce pa te zaprl). Obe sta blizu-ena v levo,dryga v desno.V novi se nisem bila.
Se bo naslo tudi za moza,brez skrbi!
Lepo se imejte na nasem koncu in dober tek Babi

Kaj pa tista na Vojkovem nabrežju? Je še vedno tam? V njej sem dobro jedla, za cene pa ne vem, ker so vedno častli drugi.

Hej! Res ne vem.Odkar je bila odprta tista nova,smo sli vedno tja.
Na Vojkovem je bila prva in s telovadkami smo tam nekajkrat praznovale.
Mislim pa,da je ni vec. Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close