Kišta piskne?
Naš stručko mi je čez praznike menjal nek procesor in še eno zadevo v kišti (ker se je sama od sebe resetirala). Sedaj sicer dela ok, ampak ko dobim mail ali pa ko se kaj zgodi (ne znam točno definirati), kišta piskne. Kratek pip.
In mi gre blazno na živce!!!!!!!!!!!!!
Se da to kje odklopit?
Hvala!
Maruša
Heh, saj ravno to: da si jezik polomiš :))
No, primeni se da nastavit kar shemo, ki vse zvoke izklopi.
Je pa nekaj drugega: zakaj ti piskne kišta, torej zvočnik vgrajen v kišto, ne pa zvočniki iz zvočne kartice? Preveri torej tisto ikonico v spodnejm desnem kotu v trayu poleg ure – dvoklik, potem pa PC speaker ali kaj podobnega – je odkljukano?
tkole naredi pa bo – http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3120385/2/istockphoto_3120385_computer_demolition.jpg
:)))
bo wega raje napisal, danes sem ……………
Klemenxx, pa si res danes malo naDr…. ;-))
Po pravic povedan me mal ma, da kišto vržem skoz okn. Vsakič, ko mi jo kdo odnese v “popravilo” se pol še kak teden zezam, da jo usposobim nazaj.
No, btw, sem tut pogruntala, da mi ne delajo usb porti. Kar z rokami nardijo, pa z ritjo podrejo, so rekli moja mama ;-))))
nesposobni računalničarji.
pa to tebe že en časa opazujem s temi težavami, kaj pa
imate to za eno računalniško firmo nesposobno do konca in naprej,
da se takole zafr**** iz ljudi :)))
če bi bil na tvojem mestu, bi nekoga nekam poslal – do konca in
naprej..
Ma kakšna firma no … a se ti hecaš.
Enga bumbarja mamo, k nam mal šraufa.
Pa že encajt iščem drugo varjanto – beri kacga človeka, k bi bil malbolj sposoben in hotel popoldne kej dnarja zaslužt. Pa kokr zaklet to nbenga ne zanima.
So pršl enkrat eni nam en program rihtat, pa je tipo ful obvladal in nam endvatri porihtal par naših problemčkov, k sem mu pa ponudla job za popoldne, je pa skor umru od smeha. 🙁
Pol pa tkole mal lukne štukam, kaj pa čem, če nočem da mi skos nekej piska med nogam ;-)))
Ok, potem pa vendarle v tiste nastavitve in poglej kaj si vklopila in izklopila in česa ne. Tam v drugih zavihkih (audio ipd) nekje MORAŠ imet default device PC speaker, morda pod “volume control (advanced” najdeš PC speaker mute (in odkljukaš) in nato končno v miru ponavljaš naglas “Pešec-prečka-cestišče” namesto “kišta pskne”…
Aknela* očitno mi je “nekdo” tam prilimal kljukico brez moje vednosti!!!
In ja, kišta ne piskne več … do naslednjič ;-))
Pešec-prečka-cestiščePešec-prečka-cestiščePešec-prečka-cestiščePešec-prečka-cestiščePešec-prečka-cestiščePešec-prečka-cestiščePešec-prečka-cestiščePešec-prečka-cestišče
I feel very dizzy today!
;-)))))
Forum je zaprt za komentiranje.