… ki te bo vreden
Eni je nimajo zato, ker so brez manj nesrečni. ;)[/quote]
Meni se Marihuanca ne zdi prav nič nesrečen. Takšnega ga samo ti vidiš. I wonder why… :)[/quote]
Saj nisem pisal za njega. Pisal sem o nekaterih. Če je pa to on, pa sam najbolje ve.
Leta nimajo sploh veze, ko pride do razpada vez. Vsak pride čustveno na tleh, ko potrebuješ neko vzpodbudno besedo oziroma nekoga ob strani, ko se znajdeš v tistih težkih trenutkih. Sej razum in glava delata le čustva je kdaj težko odklopit. No nekaterim tudi to uspe, če so čustveni invalidi.
Sicer pa marihuanca, kaj nisi ravno ti pisal, da ga že 8 let nisi namočil? Zakaj le?[/quote]
Sem tudi lepo povedal, zakaj ne. Definitivno pa nisem nikoli šel tega razlagat svoji mami. Kakšnega retardiranca moraš to rodit, da ti pri tridesetih hodi domov jokat zaradi propadle zveze? In tebi podobne potem sosedove imenujejo za nedorasle sinčke. Poglejte raje svoje izdelke. Izgleda, da precej slovenskih mater vodi tajna incestna razmerja s svojimi potomci.[/quote]
Leta pri razhodu nimajo veze, saj vsakega taki dogodki prizadenejo. Je ni osebe, ki bi ostala ravnodušna in pol se komu ne potožila. Starši so edina bitja, ki ti bodo nesebično svetovala, saj si njihov otrok in res bodo, kar se da realno ti stvari povedali ven. Kar pa za ostale, ne moreš rečt, ker ne veš kaki so interesi v ozadju.
Mislim, da krepko si v zmoti glede besede incestna razmerja.
Sicer pa, česa se ti tako bojiš, da se ne spustiš v kako razmerje? Kaj je tebe tako prizadelo?
Tista moja izjava je bila malo nizka, kar sem želela od tebe zvedet je tisto kar te sedaj zgoraj sprašujem.
A me boste prijavile policiji, ker sem nesramen do vas ? :)[/quote]
Ne policiji, ampak bo prijava na LJ-Polje![/quote]
Aha, se pravi se gre za nekoga, ki me že zeeeeelo dolgo časa bere. Zakaj si pa nick menjala ? 🙂
Ne policiji, ampak bo prijava na LJ-Polje![/quote]
Aha, se pravi se gre za nekoga, ki me že zeeeeelo dolgo časa bere. Zakaj si pa nick menjala ? 🙂
http://www.psih-klinika.si/%5B/quote%5D
Če v enem dnevu naklamfaš en kup žaljivk, te ni treba dolgo brat, da človek pride do takega sklepa.
No ja, tudi oni imajo svoj ugled in ne poberejo kar vsakega….. ;)[/quote]
A vidva bosta pa cimra tam ? To bi bilo idealno zate, a ne, vsaj naseksal bi se lahko enkrat v življenju :)[/quote]Če bi bil jaz tvoj cimer bi ga ti prej naj..l kot pa da bi kdo seksal s tabo….
Ampak kot sem napisal tudi oni imajo svoj ugled in ne vzamejo vsakega na stanovanje, tako da nič bat eb…..
Si videl en odsev v ekranu in si napisal prvo, kar ti je padlo na pamet. Drugič bolj previdno, lej kaj je sedaj nastalo. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.