Kerastas
Lep pozdrav!
Zanima me, kaj menite o lasni kozmetiki Kerastas. Nekje sem zasledila, da je večina kozmetike, ki jo ponujajo frizerski saloni, nevarna in da povzroča raka. Ali to velja tudi za to znamko? Je res tako dobra, kot zatrjujejo? Glede na to, da je zelo draga, bi rada dobila čimveč informacij, preden jo kupim.
Hvala za odgovor, Manja
Mene kar zmrazi, ko slisim taksne stvari. Ne vem kje pisejo o teh stvareh. Nisem znanstvenik, vendar vseeno vem kaj so ugibanja, hipoteze….in kaj je resnica, dejansko stanje in neki konkretni dokazi!!!!
Res je, da so neke raziskave delali ali jih se, verjetno vseskozi, glede barv in sestavin v barvah, ki naj bi bile skodljive in to predvsem sestavine v rdecih barvah in crnih. Ne gre za ostale izdelke kot so samponi, laki….
Rak je bolezen, za katero se vedno potekajo raziskave.Ce bi tocno vedeli kaj raka povzroca, bi tudi odkrili zdravilo proti njemu. Bolezni, si tako clovek najveckrat pozvzroci sam!
Pa saj poznas teorijo: Strah pred boleznijo je vecji od same bolezni!!!
Je rezultat nasega misljenja in nacina zivljenja.
No, ja pa preidimo h kozmetiki Kerastase.
Danes ze tezko govorimo, da je kaksna kozmetika zanic! Gre le za to koliko zelimo za njo zapraviti.
Kerastse je odlicna kozmetika, le izbrati mora frizer res prav produkt in postaviti pravilno diagnozo.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.