Ker to je ZATO
Grenivka422, 26.12.2021 ob 20:34
Oj, a veš zadnjič ko si objavil fotografije neke tvoje kuharske specialitete? ? a še kaj takole spečeš? ? Gledam tam pri Šnelci njene dobrote, pa sem se spomnila tvojega biskvita, ali kaj je že bilo? Super bi se mi zdaj prilegel en tak mehek biskvitek prelit s čokolado ????
Večkrat spečem podobno pecivo.
Tudi preprosto je za speči.
Okvirno pecivo,recept se sicer nanaša na pecivo pasji smrčki.
Sam pa malo spreminjam primesi, tako, da dodajam kako sadje vanj pa kakšen dodatek za priokus (skrivnost), da je potem še bolj poln okus.
darwindarko, 26.12.2021 ob 20:42
Večkrat spečem podobno pecivo.
Tudi preprosto je za speči.
Okvirno pecivo,recept se sicer nanaša na pecivo pasji smrčki.
Sam pa malo spreminjam primesi, tako, da dodajam kako sadje vanj pa kakšen dodatek za priokus (skrivnost), da je potem še bolj poln okus.
Jaz to bolj poredko delam, biskvite, res moram imet hudo voljo ? ampak Šnelca pa ima voljo in užitek res, jaz bi tudi, samo ko je potem toliko pacarije za pospravit … ? Jaz delam dobre goveje golaže hehe
darwindarko, 26.12.2021 ob 21:45
Važno je da brbončice doživijo užitek 😀
E ja, doživijo brbončice brez skrbi ? mal sem se zdej preveč najedla. Običajno zvečer nikoli ne jem, ampak ker so prazniki in greš mimo, vzameš tu, greš spet mimo vzameš tam ? maš rad sarmo? Jaz jo bom za novo leto verjetno delala …
darwindarko, 26.12.2021 ob 22:25
🙂
Ja tudi sarmo pojem.
Jejmo dokler lahko in imamo.
Človek je lahko lačen zgodaj zjutraj ali pa pozno zvečer. Brez skrbi, pojej če lačen si.
Jaz skoraj nikoli nič ne jem. Mi ne paše. Redko da sem lačna, pa tud če sem, ne jem. Malo živci. Pri čokoladi pa pogrnem na celi črti ?? noro, na tone bi pojedla, pa se je ne zasitim. Samo moram paziti, sej veš holesterol pa kilogrami hitro narastejo ? Nekaj so strašili, da bo hrane zmanjkovalo. Vseeno upam, da do tega ne pride.
darwindarko, 26.12.2021 ob 22:43
Glede na to kaj se počne in kaj kažejo pretekle izkušnje po svetu se dokaj hitro lahko zgodi, da police s hrano ostanejo prazne.
Upamo na dobro seveda lahko saj upanje zadnje umre.
Živce pa kar na pašo na off, bolje bo.
Ne govori mi od kilogramov kako gredo gor 🙂
Jaz se spomnim lanske histerije in panike po trgovinah. Vse so spraznili ljudje, pač nismo vedeli dobro kaj se dogaja, zdaj se pa kar sami zlobci izdajajo. Kilogramčki sploh hitro grejo gor pozimi, pa jih moram pred pomladjo kako dol dat ? tudi pri živcih pogrnem, ampak sem prejela eno lepo božično darilo, pa mi je malo lažje v duši … Vsaka stvar ima svoj s-misel ……….. ?✨
Forum je zaprt za komentiranje.