Ker ne smem na vlak.., se ne morem cepiti!!!!!!
Vesel oče, 17.09.2021 ob 13:36
In zakaj se ti je treba cepiti? In čemu se nisi že prej, če ti je toliko do tega, da si cepec?
Namig: plačaš kakšnemu tebi umno podobnemu pa se bo cepil namesto tebe.
Volk sit in koza rešena. Imel boš potrdilo in boš lahko potoval po Evropi….
Ker je vlada odredila odlok, da necepljeni ne smemo na avtobus, vlak, taksi,.. se tako tudi na cepljenje ne morem odpeljati. Enako oviro imajo vsi, ki so oddaljeni in živijo na vaseh. Spet imam občutek, da je
po drugi strani pa v lekarno brez PCTja – kamor pride dnevno cel kup tudi okuženih. Farsa, burka, zukin….
zakaj pa v tujini lahko v lekarnah, 17.09.2021 ob 17:45
čekdisout, 17.09.2021 ob 12:27
naroči si test po internetu, se testiraj in se pojdi cepit z vlakom
kristus, anticepilci ste tako glupi in nepraktični, da vam sam boh ne more pomagat.
Kako si pa ti brihtnooooo -saj ji tisti samotest ne velja kot PCT za vstop nas vlak! Kaj bo pa poskenirala? Rdečo črtico na škatlici, ali kaj? Ma eni ste pa res tumpavi.
Edino prav in pošteno bi bilo, da bi se uvedlo to testiranje znotraj v lekarn, ali pa v kontejnerjih pred njimi – tako kot imajo to v tujini ( lekarno pa verjetno ima avtorica bližje, magari s kolesom, pa vanjo lahko gre brez PCTja) in jim tam sprintali potem ta PCT test za poskenirat. Pa še v tujini so ti testi samo po 2 EUR + dodatno za printanje.
Za vstop v zdravstveni dom v nenujnih primerih rabiš PCT; za v lekarno pač ne.
za avtorico čekdisout
Kroparca, 17.09.2021 ob 16:42
To je bil prvi kraj, ki mi pršu na pamet.
A misliš, da bojo ljudje skoz druge fehtarili za usluge? Ne pametuj, če nisi v tem.
Draga moja nekroparica, nič ne pametujem, bil je predlog oziroma vprašanje. Slučajno pa Kropo in Kroparje zelo dobro poznam, zato vem, da se jih veliko vozi tako v Kranj kot Radovljico in ne bi bil problem, razen, če so v zadnjih 20-ih letih postali tako zajebani, da vsak samo še nase gleda (tako kot tule sodelujoči).
Vlak vozi pa iz Podnarta, če že, ker ne vem, ali je proba zrihtana ali ne.
Btc, 17.09.2021 ob 17:51
Imela si časa pol leta za cepljenje, zdaj ti je pa vlada kriva? Pa ne rabiš hodit v lj. zarad tega. Zdaj cepijo že v mobinih kombijih.
No, tvojih pol leta je pa mim. Kaj boš pa zdaj? ?
Eni ne razumete, da imajo delovni ljudje, penzjonisti, problem, ker so vezani na javni prevoz.
dkftoghšs, 17.09.2021 ob 19:56
Ljubljanske budale, ki mislijo, da smo vsi doma okoli cepilnih centrov.
Avtorici je že nekdo ponudil zastonj prevoz, tebi ga pa jaz nudim. Samo, da ne boš cvilila po monu kako si uboga. Povej kje živiš, te poberem in peljem na cepljenje. Tudi jaz zastonj. Samo, da boš revica dala mir in nehal cvilit tule.
tebi pa jaz, 17.09.2021 ob 22:08
Avtorici je že nekdo ponudil zastonj prevoz, tebi ga pa jaz nudim. Samo, da ne boš cvilila po monu kako si uboga. Povej kje živiš, te poberem in peljem na cepljenje. Tudi jaz zastonj. Samo, da boš revica dala mir in nehal cvilit tule.
Antivaxer s to zgodbico se pa ja ne bo šel cepit.
Forum je zaprt za komentiranje.