Ker je že govora glede dopustov poleti…..
Dej pusti Hrvaško!! Če hoče na SLO morje!
Pa začnimo od Lazareta navzdol.
– kamp MNZ – prikolice, hišice………….Debeli rtič
– kamp SV – prikolice, sobe…………….. ” “
– RK – hoteli – Debeli rtič
Zaviješ za Ankaran, par 100 m naprej in si tam!
Vse to je tudi za zunanje goste. Probaj – ne bo ti žal.
Ko spoznaš domačine, nudl plažo pod klifi…………mir……………TO JE TO!
Acjom, rezerviraj prek http://www.booking.com. najbolje in najcene. Milijon variant. Odtipkaj željeno destinacijo, datum in voila…
mogoče kaj takega. jaz sem bila, cena je nizka, storitve pa na nivoju, vzameš polpenzion
Ankaran
plaža je 150 m oddaljena
Kot domačinka priporočam.
Imaš direkt vlak iz MB ja – potem taksi ki je zaradi konkurence poceni. Plaža je primerna za tvojo pupo in za tvojega fanta se bo kaj našlo. Imaš na mestni plaži tudi možnost kaj pojest ampak je bolj izhod v sili. Imajo pa dober sladoled ( in pivo v senčki prija )
Pa nova promenada. Je pa res da ne bi hodila z avtom. Kriza v mestnem jedru z parkiranjem pač je.
Acjom, Dijaški dom nudi sobe, nočitev z zajtrkom (cca 20 eur) in polpenzion (25 eur). toliko se mi zdi, da je bila tarifa poleti 2010. najdi DDK, Cankarjeva 5 – na netu, dostopne so telefonske, pokliči jih, če te zanima.
Do plaže imaš dobrih 5 min, sprehodiš se od dijaškega doma do stolnice, po krajšnici mimo zdravstvenega doma in se spustiš po stopničkah iznad marine direkt na koprsko plažo.
Če se odločiš za dijaški dom ti bom zamerila, če se mi ne javiš;-)) pri meni dobiš namreč vsako jutro sveže Delo in vsaj en čvek in kavo, da se spoznava. Delam namreč v neposredni bližini. če želiš, ko bo čas, grem lahko tudi jaz vprašat zate. lp.
LP.
Forum je zaprt za komentiranje.