Najdi forum

Konec meseca letiva s prijateljem tja; kakšne izkušnje, morda tudi kdo od vas v tem času kroži tam okoli?

Kje bosta, v katerem mestu? Prek agencije ali sama? Za koliko časa?

Sama, se razume! Namen: najprej proti Turkani, čimbolj avtentično, kolkor je to sploh še mogoče, potem na Mt. kenyo (trek. za pribl. 6 dni), vmes odvisno od časa vsaj en NP in na koncu malo oceana okoli Mombase (mika naju en del na jugu (mislim, da se imenuje Shimoni). En mesec!

Nena, sam sem bil v Masai Mari in bilo je res fantastično…Videl sem marsikaj (leve pri lovu, leoparda pri vlečenju antilope na drevo, slone, nosoroge, krokodile, geparde, bivole, noje,…)
Bil sem tudi v Mombasi in šel z barko na morske pse-8 ur….dobil morsko bolezen in ujel eno 1,5 m veliko ribo…

Če se bosta spustila proti Mombasi, pojdita raje na North Coast…tam so lepše plaže…pa na Zanzibar ne pozabita…
Zelo sem vama ‘fouš’…bi šel kar zraven…
Ne pozabita vzeti s sabo veliko starih mikic in kemičnih svinčnikov za otroke…bodo zelo veseli, vidva pa bosta imela občutek da sta naredila res dobro delo…Otrokom v divjini to res manjka…še posebej kemični za v šolo….

LP
Tom

PS Poročajta ko se vrneta…NUJNO

Sem bil sicer pred kratkim dol, sam nisem sel glih v kraje kamor vaju vlece, razen mombase, kjer je bilo precej neprijetno, ker si na zacetku komi dihal, sej pol se malce navadis.
Sicer pa je severni del tudi bolj nevaren, sam verejtno ne glih kriticno.

Ce mas pa kaksno vprasanje pa pis na lopslops@excite.com.

kolk si pa dala za karto? s taksami! od kod je let in destinacija?

Hi!

Letiva GRAZ -ZURICH -NAIROBI in kontra. Karta je bila 158.000 SIT +TAKSE; cca 171.000sit;

praviš, da si se težko navadil na klimo v Mombasi – a je full vlage al samo vročine? No ja, saj sem – sva po Aziji tudi bluzila, pa sem preživela, bom – upam – tudi tukaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close