Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kenguru 100 in 1 tisoč

Kenguru 100 in 1 tisoč

Torej kenguru 4ti razred. Ali je rezulat 50 od 75 točk v redu, ali pa naj ga počasi začnem pripravljat, da s priznanjem ne bo nič.

Vsekakor veliko boljši od našega. 🙂 Po moje bo priznanje.

PA TO NI VEČ RES…jaz sem obupala…gremmmmm :(((((

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

priznanja nea bo.

Ne vem ali se zajebavate ali je to resno vprašanje, ampak porka flek, a otroc doma čist nč ne povejo?

VSE im razložijo, VSAK let posebej………..

Okej, zdej me pa že res zanima

Kakšno tekmovanje je to? Resno.

Zgleda bi bilo boljse starsem razlozit. Mogoce bi bila kaksna tema manj odprta.

se tudi men zdi da bi moglo bit tako ja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Matematika. In nekateri starši so obsedeni.

Mogoce pa kaksna uciteljska mona tole bere.

Mene pa čist resno zanima, če vaši že vejo, če so dobili priznanje. A ko bodo uradni rezultati, bo to pisalo na spletni strani dmfa?

ko bi vsaj…da bi mal staršem razložil, kako in kaj

Saj je že bilo razloženo, kako je s tem, v eni izmed spodnjih tem. Priznanja dobi 1/3 najboljših v starostni skupini, vendar morajo imeti vsaj 1/3 točk. Če so rezultati že objavljeni je odvisno od posameznega učitelja, eni so vnesli že včeraj, drugi bodo mogoče naslednji teden.
Nehajte se že norčevat, prvo tisti ki to počnete že od včeraj in ste bili mogoče prvo duhoviti, kasneje že dolgočasni, drugi pa s tem, ker se ne prepričate v že odprtih temah in vsakič odprete novo temo, namesto, da bi preverili spodaj.
Predlog za lepljive teme: vsa tekmovanja in prireditve (Ema, Talenti…). Ker to je že res tumač.

se podpišem 😉

aha že razumem…
če dobi kengurujevo priznanje se lahko prijavi za Talent Slovenije v letošnji sezoni.
To je pa res super!

Za Talent Slovenije se lahko prijavi kengurujeva mama, ne pa kenguru.

kam se pa lohk jest prijavim???

Naša je tekmovala v drugem razredu, dosegla je 40 točk od 50 in je rekla, da priznanja ne bo dobila, pogoj za priznanje je bil popolnoma pravilno rešen test oziroma največ ena naloga narobe.

lp

prednisone purchase canada price for 15 prednisone prednisone 20mg nz
https://prednisonet.com prednisone 2 mg daily
prednisone 10 tablet prednisone 10 mg tablet prednisone otc uk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close