Najdi forum

Kakšne so kaj cene prevoza s taxiji ali dolmoši po okolici Kemra?

Dolmiši zelo poceni in tam je zelo lepo.Aspendos,Pamukalle in side si morašogledati.
ciao

Dolmuši so, kot pravi moj predhodnik res poceni. Iz Kemerja do Antalye nam je taksist sprva ponudil 90 eurov . Z barantanjem smo uspeli ceno znižat na 70 eur več pa se ni dalo. Zato smo se do Antalye zapeljeli kar z dolmuši (za 4 oseba okrog 30 evrov).

Okolica Kemerja je 1,5 TL (cca 1€), do Antalye (42 km) smo hoteli s taksijem, ki bi bil 50€ v eno smer, tako, da smo raje rentali avto (Thalia s klimo 30€, + 10l bencina).

Pa še to, ali se splača rentati avto za par dni in si sam ogledati okolico ali je bolje it organizirano s kakšno lokalno agencijo? A dolmoši vozijo tudi ponoči?

Na nekaj raziskovanj ( rafting, Pamukale ) smo šli z lokalnimi agencijami, ki so polovico ceneje od naših agencij. V Kapadokijo smo šli pa kar z našo agencijo – smo imeli dva manjša otroka in si nisem upala tako daleč, kar se je sicer izkazalo za napačno. Ne razumet narobe – izlet je bil o.k., mislila sem glede upati si…)
V Kemer smo pa hodili z taksijem, ker smo bili preleni. Je malo dražje, pa jebiga – dopust je tudi gušt.

Če lahko vedno brez denarja študentje zapravijo v diskaču ….ullla in komplicirajo pri prevozu

Antalya absolutno dolmuš. Mi pa bazar sploh ni bil všeč….

Šli smo na ogled tovarne z trgovino krzneno – usnjenih izdelkov v bližini Antalye. Smo samo v lokalni trgovini malo pojamrali glede izdelkov in so nas ročno zapeljali tja – tudi če ne kupiš nič niso jezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close