Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kelnarce!

Kelnarce!

Gotovo je med nas veliko takih, ki smo bile kdaj, če ne drugače prek študentskega dela, kelnarce. Večina nas ima gotovo veliko smešnih (ali pa malo manj) štorij, ki so se nam zgodile. Pa sem tole temo odprla v ta namen, da si malo izmenjamo izkušnje oz pojamramo.

Ma dej ena bl naduta k druga. Zato pa mate zmeri manj folka. Dobr da bodo kmal spet vse zaprli da vas ne gledam.

Haha, en ma slabe izkušnje. Mam tud jaz, ampak bolj po centralnih in štajerskih mestih. Gorenjska, Dolenjska, Primorska, notranjska skoraj nisem imel slabe izkušnje. Vedno dobre volje, za hec. Je pa sigurno odvisno od tega, s kakšnim odnosom ti prideš.

Drugače pa najbolj “hecen” dogodek, ki sem mu bil jaz priča – lokal v bližini Vojnika, tipu nabasanemu kelnarca ni hotela dat več špricerja. Je šel ven, prišel nazaj z verigo, zapel šank in s traktorjem potegnil ven 🙂 Je mel kar nekaj težav po tem s policijo in sodnico, pa seveda lastnikom. Se je streznil.

Za kelnarco gredo samo tiste s IQ-jem sobne temperature!

Odgovor na objavo uporabnika
Dingo271, 12.07.2021 ob 15:17

Za kelnarco gredo samo tiste s IQ-jem sobne temperature!

Se strinjam.

No no, ta je pa bosa. Kelnari ogromno dijakinj in študentk. Med njimi tudi take, ki so izjemo inteligentne in hodijo na težke fakse. Ker je to delo, ki ga lahko opravljajo ob študiju (delo popoldan, zvečer in med vikendi) in ki je na voljo. Po možnosti nekje v bližini doma.

No no, ta je pa bosa. Kelnari ogromno dijakinj in študentk. Med njimi tudi take, ki so izjemo inteligentne in hodijo na težke fakse. Ker je to delo, ki ga lahko opravljajo ob študiju (delo popoldan, zvečer in med vikendi) in ki je na voljo. Po možnosti nekje v bližini doma.

Res,ta zgornji dve sta pa kasirerki v Sparu ali pa sta deda ta glavna v avtopralnici.

Kako si upate take pisat, obenem pa se slinite po puncah za  sanki?

Gnoji hinavski in grde babe, ki jih ne pogleda nihce, za kelnerco ste pa pregrde.

Jaz nisem kelnarca.

Tvoja pa naj se s tvojim fotrom, 12.07.2021 ob 15:59

Res,ta zgornji dve sta pa kasirerki v Sparu ali pa sta deda ta glavna v avtopralnici.

Kako si upate take pisat, obenem pa se slinite po puncah za  sanki?

Gnoji hinavski in grde babe, ki jih ne pogleda nihce, za kelnerco ste pa pregrde.

Jaz nisem kelnarca.

Ma dej ne prbijej. Kdo se pa slini za kelnarcam. Vse neki nadute, umetni nohti da ti gre na kuzlo ko vidis, napacane da je joj. IQ pa da ne govorim. Tko da za njih res najbolje da se šanka držijo ker za kaj drugega niso sposobne. Boge so.

Vsako delo je častno. Preko študenta sem opravljala razna dela, lepo zaslužila in se marsikaj naučila.  Tudi tujih jezikov (toliko, da smo eden drugega razumeli)

In ja, tudi kelnerca sem bila.  Ljudje spoštljivi, nobenih trenj, nakladanja,….

Kelnarce?! MUHAHAHAHAHA

Manj pameti od vsake prave kokosi!

Je pa zanimivo,da npr v Italiji,predno dajo nekoga pred aparat za kavo,ga solajo nekaj mesecev! V Slo pa vsako kelnarco s prazno glavo. Zato v celi sloveniji NI dobre kave! FUJ!

Polonca3, 12.07.2021 ob 17:03

Je pa zanimivo,da npr v Italiji,predno dajo nekoga pred aparat za kavo,ga solajo nekaj mesecev! V Slo pa vsako kelnarco s prazno glavo. Zato v celi sloveniji NI dobre kave! FUJ!

Se strinjam s tabo. Točno tako.

Biti kelnarca = psihiater + dodatne psihične motnje ker si vsi dovoljujejo pravico komentirati tvoje telo in izgled.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close