Kefalonija – Hotel Irrina : Lefkas – Hotel Santa Marina
Odločamo se za počitnice med tema dvema hoteloma in otokoma.
ČE ima kdo izkušnje s hoteloma, bi prosila za informacije, najbolj me zanima, kako visoko na hribu je Hotel Santa Marina, zaradi hoje do plaže, kakšen je hotel hrana.
Za hotel Irrina pa me zanima, kako moteča so letala, ki letajo nad hotelom, plaže, hrana.
Hvala za pomoč.
Mojca
Predlani bila v Santi Marini: malo je res tečno riniti v tisti hrib, zlasti če si tam v času vročinskega vala, ko je čez 40 stopinj. Drugače se mi res ni zdelo daleč, nisem ravno štopala … 10 ali 15 minut iz mesta ali od morja.
Drugače pa priporočam, za tiste konce zelo v redu hotel. V resnici pa se na mestni plaži nisem nikoli kopala: bila je gneča, nekaj stran pa so čakale prazne plaže, noro lepe kot iz pravljice… Če grem tako daleč, si tam najamem avto in potem je čisto vseeno, kje spim. Ker po moje na eni plaži lahko ležim cel dan tudi pred Bernardinom.
(Res hecno, letos pa se oziramo ravno po Irinni.)
Mojca.Mi smo bili v hotelu Irrina leta 2006.Hotel je neka srednja klasa,hrana OK.Letala sredi noči in zgodaj zjutraj so zelo moteča,ker dejansko letijo 200 metrov nad hotelom,ker je letališče zelo blizu.Če imate radi,da se zvečer kaj dogaja,potem ta hotel ni prava izbira za vas.Namreč zvečer nimaš peš kam it.Ena gostilna in en sladoledar in to je to.Mi smo bili razočarani ravno zaradi nočnega življenja,ki ga tu ni.Niti ni v hotelu animacij za otroke.Drugače ima Kefalonija zelo lepe plaže,vendar po slikah sodeč,mislim,da je Lefkas celo lepši.
Forum je zaprt za komentiranje.