Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdor ne cepi otrok, naj se mu zamrzne tekoči račun

Kdor ne cepi otrok, naj se mu zamrzne tekoči račun

Dovolj je bilo tiranije ravnozemljašev!

O*d*j*e*b*i.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 25.09.2021 ob 16:51

Dovolj je bilo tiranije ravnozemljašev!

Kaj imaš od tega, da provociraš?

Zgodilo se je že da zaradi zahteve po maski je bil nekdo ustreljen.

Kaj tebi ni jasno, da se greš s temi stvarmi hecat brez omejitev? Kaj nimaš meja za svoj sarkazem ali kaj naj bi to sploh bilo?

Zamrznjen “tekoči” račun postane netekoči, t.j. transakcijski.

V 2021 smo. Tekoči že nekaj časa niso več v modi.

Državniki imajo že tako preveč moči v svojih gnusnih planih, zato ne potrebujejo še vas da jim pomagate.

Darwin959, 25.09.2021 ob 16:55

Državniki imajo že tako preveč moči v svojih gnusnih planih, zato ne potrebujejo še vas da jim pomagate.

Namenjeno @Desperadodajka

SS-ovka, pardon SDS-ovka, kaj si pa tako fak*** prestrašena če si pa vendar CEPLJENA in zato  varna????

Ali pa mogoče to ni ravno res, da si tako vsra***???

Heca/zajebava/karkoli vas.

Sicer sploh ni smešno, nikoli ni bilo in nikoli ne bo, ampak karkoli.

Nesmiselno sploh odgovarjati.

?

Ti si tek radikalan… Glej kake ekstremisticne ti gredo po glavi.

Kako so me mame napadle, da pojma nimam o njihovih otročičkih in nimam kaj govorit, kaj oni bodo ali ne bodo

Strinjam se. Nisem jaz tista, ki bo tukaj nekaj odločala. Kdo pa je? Je vsak človek zase odločen? Mogoče vaš partner ne, ker mora biti copatar, kaj pa sin? Dobro, on mora ostati pri mami. Kaj pa hči? Kaj pa ona?

Avtor…

. https://youtu.be/dst_ODJ0H0I

Je vsak človek zase odločen? 

Ja?

lol kmetavzarka

Slab odgovor si mi dal tamle za davke. Nisem bil zadovoljen. Kar nekaj si bluzil o svici… Sploh nisem znal povezat. Dej to malo bolje no… Sploh ce si vzames casa…

Desperadodajka, 25.09.2021 ob 21:07

Kako so me mame napadle, da pojma nimam o njihovih otročičkih in nimam kaj govorit, kaj oni bodo ali ne bodo

Strinjam se. Nisem jaz tista, ki bo tukaj nekaj odločala. Kdo pa je? Je vsak človek zase odločen? Mogoče vaš partner ne, ker mora biti copatar, kaj pa sin? Dobro, on mora ostati pri mami. Kaj pa hči? Kaj pa ona?

Tis tud zvita po svoje kot ena lisička se mi zdi. Ko te takole berem se mi zdi, da tvoje provociranje v kaki temi igra neko svojo vlogo in to nekako, da bi imel pozitiven efekt čeprav ne skozi mir.

Kaj hočem rečt?

Da provociraš zato, da bi se ljudje že zbudili in uprli ter pokazali, da so oni najmanj toliko vredni, kot vsi ostali sploh pa tisti, ki se nad njimi izživljajo. Preprosto, da bi dejali ZDEJ PA DOST!!

Mi samo nekaj prebujamo prebujene. Mene bolj zanima fenomen trdovratnega spanja. Ampak to so mali procenti. Še bolj so zanimivi zanikovalci.  Se bojijo, da bo v dvomu razpadel svet znanosti? nekaj, na kar se lahko zanesejo? Saj to je. Je kar dilema. Vsi potrebujemo čvrste dogovore, nekaj, na kar se lahko zanesemo, ampak farmacija ni to. Farmacevtske kompanije podkupljajo zdravnike in znanstvenike, da lažejo v korist kapitala. Poglejte na internetu, v kakšnih odškodninskih tožbah so bili Pfizer, Johnson&Johnson, AstraZeneca in ostala kompanija, ki nam zdaj ponuja varna cepiva.

Desperadodajka, 25.09.2021 ob 21:35

Mi samo nekaj prebujamo prebujene. Mene bolj zanima fenomen trdovratnega spanja. Ampak to so mali procenti. Še bolj so zanimivi zanikovalci.  Se bojijo, da bo v dvomu razpadel svet znanosti? nekaj, na kar se lahko zanesejo? Saj to je. Je kar dilema. Vsi potrebujemo čvrste dogovore, nekaj, na kar se lahko zanesemo, ampak farmacija ni to. Farmacevtske kompanije podkupljajo zdravnike in znanstvenike, da lažejo v korist kapitala. Poglejte na internetu, v kakšnih odškodninskih tožbah so bili Pfizer, Johnson&Johnson, AstraZeneca in ostala kompanija, ki nam zdaj ponuja varna cepiva.

Aha – nazaj v kondiciji!?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close