Kdo za vraga je Modri vrag in kaj je narobe s tem modelom?
Slogarca, 16.04.2025 ob 20:19
Kot slogarca dam mnenje o modremu.
Zelo inteligenten, ročne spretnostì sposoben za ogromno del in služb, nežen v sebi. Nekoč je bil globoko ranjen in je zato razvil močne samoobrambne mehanizme. Drugače je fejst dedec.
Vsak izmed nas je bil v življenju tako ali drugače ranjen in zaradi tega nismo postali pošasti, ki žalijo vsepovprek, bruhajo jezo, nadlegujejo forumašice, pišejo enkrat kot ženska, drugič kot moški in ne dopuščajo drugačnega mnenja kot je njegovo.
Modri ima premočen ego in zelo vprašljivo osebnostno strukturo.
Od kokoši do psihopata, 16.04.2025 ob 10:07
MODRA FEKALIJA, 16.04.2025 ob 10:00
Jaz mislim da vse
Sovraži dobesedno nekaj primerkov od nas tle gor
Poleg tega je ginofob
Pa femifob, sovražnik žensk, MIZOGIN.
Pa še na splošno je do vseh nas ugaben in žaljiv.
Do podna.
DOVOLJ GA IMAMO!!!! Spel se smrduh modri.
Ko bi bil vsaj popo pa ni…. mdri je zato ker mu manjka vsake modrosti, od tod kompenzacija.
Slabši je od Kokija, 100x raj berem Kokija kot to modro drisko pofukano.
Avtor je buzerant kokošji! Tvoje pisanje se prepozna na 10 km!! Odjebi, rit posrana naluknjana!??
Joooj, povsod se mene vidi. Jaz pa celo dopoldne bil zunaj, celo popoldne zaposlen z brazilskimi telenovelami in oddajami o videnjih NLP-jev, zvečer pa šel spat, da grem zdaj laufat.
Vidim samo, da sem te fino zjebal v zadnjih dneh. ? Pomiri živčke.
vampire dance, 17.04.2025 ob 15:14
Kurji zapis ob 03:22 kaže, da model ponoči sploh ne spi. Nespečnost matra vse, ki jemljejo antidepresive.
Tako je pri vseh socialkarjih. Problem je, da niso utrujeni od dela (mentalnega ali fizičnega, vseeno), čez dan se niti ne družijo z ljudmi (nimajo prijateljev) in posledično zamenjajo dan za noč. Zvečer ne morejo iti spat in rogovilijo, zjutraj pa zaspijo.
Enak problem ima tudi moj sorodnik – socialkar in alkoholik, moja soseda (zmešana) tudi, pa tudi ena forumašica, ki se sicer izgovarja na duševno bolezen. Skupni imenovalci so ne-delo, brez družbe in obveznosti
To ni nič neobičajnega, v bistvu je to pravilo.
tko to gre, 17.04.2025 ob 15:31
Tako je pri vseh socialkarjih. Problem je, da niso utrujeni od dela (mentalnega ali fizičnega, vseeno), čez dan se niti ne družijo z ljudmi (nimajo prijateljev) in posledično zamenjajo dan za noč. Zvečer ne morejo iti spat in rogovilijo, zjutraj pa zaspijo.
Enak problem ima tudi moj sorodnik – socialkar in alkoholik, moja soseda (zmešana) tudi, pa tudi ena forumašica, ki se sicer izgovarja na duševno bolezen. Skupni imenovalci so ne-delo, brez družbe in obveznosti
To ni nič neobičajnega, v bistvu je to pravilo.
O čem blodiš, če sem pa napisal, da sem bil celo dopoldne zunaj(se družil), celo popoldne gledal oddaje o NLP-jih in brazilske telenovele. Šel zvečer spat in ob 3h vstal, da grem laufat/tečt.
Še kako sem zmatran.
Zdaj grem še za eno uro spat, potem bom malo OH pojedel in grem tečt. Ker včasih tudi pri spanju šparam, da sem dovolj športno aktiven.
A ti znaš brati?
Milan iz Posavja je poseben primer zafrustriranega možakarja, ki živi od sociale, delo mu smrdi že celo življenje. Da je lenuhar je kmalu ugotovila tudi njegova bivša s katero ima enega otroka. Drug otrok, ki ga Milči priznava za svojega ima bivša z drugim moškim a se je Milči zaradi sramote raje odločil da bu tudi tega otroka sprejel. Seveda, otroka nimata popolnoma nič od njega, saj ubogi starček nima niti za burek. Ni niti toliko fotra, da bi vsaj za otroke znal zaslužit.
Možakar je jezen na cel svet, vsi so krivi za njegovo gnilo usodo, samo on ne. Milčiju je vse kar ima ta forum, kjer srečen tipka kar mu srce poželi, ker v realnosti ga noben ne povoha. Ni mu lahko ???
Milči iz Posavja, 18.04.2025 ob 07:47
Milan iz Posavja je poseben primer zafrustriranega možakarja, ki živi od sociale, delo mu smrdi že celo življenje. Da je lenuhar je kmalu ugotovila tudi njegova bivša s katero ima enega otroka. Drug otrok, ki ga Milči priznava za svojega ima bivša z drugim moškim a se je Milči zaradi sramote raje odločil da bu tudi tega otroka sprejel. Seveda, otroka nimata popolnoma nič od njega, saj ubogi starček nima niti za burek. Ni niti toliko fotra, da bi vsaj za otroke znal zaslužit.
Možakar je jezen na cel svet, vsi so krivi za njegovo gnilo usodo, samo on ne. Milčiju je vse kar ima ta forum, kjer srečen tipka kar mu srce poželi, ker v realnosti ga noben ne povoha. Ni mu lahko ???
Zakaj takšna zloba? Kaj je tako hudega naredil, da ti je potrebno tako kruto pisati?
Modri vrag je eden najhujših psihopatov tukaj in konkurenca sploh ni slaba. Piše pod mnogimi nicki in vnaša izključno zlobo, škodoželjnost, nazadnjaštvo, pa še neumen je kot noč.
Sem sicer proti cenzuri, to ne, bolnika bi morali dosti bolj ignorirat… in se ne ukvarjat z njim. Škoda je vašega časa in živcev za tega butastega potrošnika kisika.
Modri vrag je brez konkurence najbolj moten od vseh psihopatov tukaj in se rad hvali z neko kramo, ki jo je kupil na račun svoje lažne invalidnosti (no, invalid je v glavo, ne v telo).
Zanima me, zakaj se to še vedno dopušča? Naredil je ogromno škode temu portalu. Zaradi tega bolnika je ta portal navidezno namenjen zdravju – poln le strupa, nestrpnosti, sovraštva in smetenja.
In še nekaj: ko ga kdo razkrinka, takoj začne z lažnih profilov na veliko komentirati tisto temo, da bi preusmeril pozornost. Psihični bolnik, najhujše vrste in to neozdravljiv!
Forum je zaprt za komentiranje.