Kdo za vraga je Modri vrag in kaj je narobe s tem modelom?
Jaz mislim da vse
Sovraži dobesedno nekaj primerkov od nas tle gor
Poleg tega je ginofob
Pa femifob, sovražnik žensk, MIZOGIN.
Pa še na splošno je do vseh nas ugaben in žaljiv.
Do podna.
DOVOLJ GA IMAMO!!!! Spel se smrduh modri.
Ko bi bil vsaj popo pa ni…. mdri je zato ker mu manjka vsake modrosti, od tod kompenzacija.
Slabši je od Kokija, 100x raj berem Kokija kot to modro drisko pofukano.
MODRA FEKALIJA, 16.04.2025 ob 10:00
Jaz mislim da vse
Sovraži dobesedno nekaj primerkov od nas tle gor
Poleg tega je ginofob
Pa femifob, sovražnik žensk, MIZOGIN.
Pa še na splošno je do vseh nas ugaben in žaljiv.
Do podna.
DOVOLJ GA IMAMO!!!! Spel se smrduh modri.
Ko bi bil vsaj popo pa ni…. mdri je zato ker mu manjka vsake modrosti, od tod kompenzacija.
Slabši je od Kokija, 100x raj berem Kokija kot to modro drisko pofukano.
Avtor je buzerant kokošji! Tvoje pisanje se prepozna na 10 km!! Odjebi, rit posrana naluknjana!??
MODRA FEKALIJA, 16.04.2025 ob 10:48
Avtor zgornjega posta je Modri vrag, njegov stil pisanja se prepozna na 130 km daleč torej od bele presvitle kokađankovičeve Laibach do našega preljubega Portoroža!
Sralo!
Budalo!
V rit si ga je dalo!
@od kokoši do psihopata = MODRI VRAG
Ma ne skrbi mona kmal greš k hudiču sem se že vse zmeno z njim, buzerant jedan jadan.
ker se mi ne da prepucavat z njim, ki redno anonimno piše in z njegovimi troli bom kratek..
naziv
bipolarna multinična
@modro polarna viharna driska…, ga najbolj opiše…
Anonimno 3782, 16.04.2025 ob 10:51
Kaj pa če bi se ti trot raje ukvarjal z službo? Imaš službo? Si jo sploh kdaj imel ali si hotel mama, financer sociala?
Kdo zaboga misliš da si ti, da boš ostale uporabnike podil? A bolnik si? To pa ja. Je res.
daj ne seri Modri vrag, mal se stilistično spremeniš v pisanju, ma IP te še vedno izdaja kreto kretasti!
Slučajno sem programer pa lah vdrem v kodo, IP dobit je še najlažji hack
tko da se goni s svojimi pripombami o socijali i bom jaz dal sociajlo bom poskrbel da 21.4. ne dobiš DSP nakazane ti shekam account zdele prec.
Modri drekoprpež, 16.04.2025 ob 11:03
daj ne seri Modri vrag, mal se stilistično spremeniš v pisanju, ma IP te še vedno izdaja kreto kretasti!
Slučajno sem programer pa lah vdrem v kodo, IP dobit je še najlažji hack
tko da se goni s svojimi pripombami o socijali i bom jaz dal sociajlo bom poskrbel da 21.4. ne dobiš DSP nakazane ti shekam account zdele prec.
Ja seveda da si ti retard programer pa še hacker si po vrhu ?
Jaz ti verjamem. Pravzaprav ti tako močno verjamem, da ti zdaj dajem dovoljenje in obljubo, da ti komot “hackas” moj IP in račune, lahko objavis kar zelis tukaj in ne bo vpletanja policije ?
Kater jebeni trot vas v Polju spusca na to na MON, jebemti boga! To pa je res za prijavo na inspekcijo in ovadbo, ker vec kot ocitno ne jemlje dela resno, trpite pa vi ubozcki.
Programer in hacker, samo se osnovno solo mora koncati prej ??
Z Viharcem je marsikaj narobe. On je multinični kralj, ki je grozil in zasledoval številne forumašice, še posebej je alergičen na samozavestne ženske.
Pri Viharcu je tako, da sovraži skoraj vse; sovraži Darkota, lulo cezarjevo, ludega konja, Kokoši… sovraži vse necepljene in tiste, ki razmišljajo s svojo glavo… Ima fetiš na neko žvauco in to je vse kar prenaša na tem forumu.
Če je lepo vreme gre namakat jajca v mrzlo reko s palico v roki, če je slabo pa modruje na forumu v multinični obliki.
Viharc je invalidso upokojen, trikrat cepljen in star preko 60.
modri dirkač, 16.04.2025 ob 13:20
Z Viharcem je marsikaj narobe. On je multinični kralj, ki je grozil in zasledoval številne forumašice, še posebej je alergičen na samozavestne ženske.
Pri Viharcu je tako, da sovraži skoraj vse; sovraži Darkota, lulo cezarjevo, ludega konja, Kokoši… sovraži vse necepljene in tiste, ki razmišljajo s svojo glavo… Ima fetiš na neko žvauco in to je vse kar prenaša na tem forumu.
Če je lepo vreme gre namakat jajca v mrzlo reko s palico v roki, če je slabo pa modruje na forumu v multinični obliki.
Viharc je invalidso upokojen, trikrat cepljen in star preko 60.
Pri 60 bi pa res lahko že malo prišel k sebi. Kaj mu je treba bit tolk žleht? Kaj ima od tega?
Če bi bil normalen, bi se zdaj že malo umiril s tem napadanjem.
Pa torej ni čisto normalen. Če bi bil, bi se za sebe brigal, ne pa za neznance psihopatske. Ali?
realno, 16.04.2025 ob 10:37
Včasih je bil modri jebač, ampak odkar mu tista stvar ne služi več je pa čisto na psu! Zato pa je tako jezen na cel svet, pa še njegova bivša ga žre. Škoda Milan, da se je vse tako hitro zgrnilo nate!
Saj danes ima pa njegova hčera nekega jebača s foruma baje.
veš kaj866, 16.04.2025 ob 18:29
Veš kaj Modri vrag, takega mnenja niso forumašice, ki si jih dolga leta psihiral na forumu. Zadnjo gospodično, ki si jo pregnal je bila Alarija.
Pa iste fore uporabljaš kot kura, ki sam sebe hvali.
Ne samo forumašice, tudi forumaši vedo kakšna gomila dreka je ta človek. Nič boljši od darmuna ali glupega konja.
Mozak je dusevno malo zaostal, Ima dolocene kognitivne izzive, podedoval je zlehtnobo in nasilen znacaj, ki ga ze vse zivljenje vneto neguje. Saj poznas tisti rek, da pametnejsi odneha. Pusti ga, ignoriraj ga. Ce ne bo imel publike bo sicer se bolj zafrustriran in nasilen, ampak bo vsaj na forumu dal mir.
Forum je zaprt za komentiranje.