Kdo vam je ljubši Viharni jezdec ali Vagabund??????
[/quote]
Prav ti dam glede tega, uredu si povzel/a.
Zato pa me tudi ne more nobeden od njiju užaliti. Viharni jezdec se je že parkrat obregnil vame, a me ne moti. Sploh nevem kakšni neuravnovešenci so to da ne prenesejo tega. Vidiš da noben ju ne zabije nazaj, ko pa se postavi vprašanje o njiju pa vsi jamrajo kok sta grozna itd.
Če že mene kaj užali so to tupasti mali omejenci z velikim egom, ki niti razmišljat neznajo. Pritlehneži in ignoranti. Žali me že samo to, da živijo. Ko jih izoveš, da naj nekaj argumentirajo začnejo bluziti z bedarijami, ki nimajo veze ali pa se užaljeni skrijejo v svojo luknjo in ko prilezejo ven te potem začnejo napadat pod drugimi vzdevki.
To je žalostno!
Prav ti dam glede tega, uredu si povzel/a.
Zato pa me tudi ne more nobeden od njiju užaliti. Viharni jezdec se je že parkrat obregnil vame, a me ne moti. Sploh nevem kakšni neuravnovešenci so to da ne prenesejo tega. Vidiš da noben ju ne zabije nazaj, ko pa se postavi vprašanje o njiju pa vsi jamrajo kok sta grozna itd.
Če že mene kaj užali so to tupasti mali omejenci z velikim egom, ki niti razmišljat neznajo. Pritlehneži in ignoranti. Žali me že samo to, da živijo. Ko jih izoveš, da naj nekaj argumentirajo začnejo bluziti z bedarijami, ki nimajo veze ali pa se užaljeni skrijejo v svojo luknjo in ko prilezejo ven te potem začnejo napadat pod drugimi vzdevki.
To je žalostno!
[/quote]
Ker ti si res pravi moški z registriranim nikom, ki spoštuje ženske.
Noben mi ni ljub, če pa res že moram izbrati se odločim za Vagabunda. Vsaj ni toliko žaljiv kot Viharni. In včasih celo napiše kaj, s čemer se lahko strinjam. Imata pa oba poniževalen odnos, predvsem do žensk, pa tudi do vseh drugače mislečih. Verjetno v resničnem življenju niti nista slaba, na forumu pa si pač rada data duška.
Ker ti si res pravi moški z registriranim nikom, ki spoštuje ženske.
[/quote]
In kdaj sem tebe užalil?
Ja res moj vzdevek je nastal tako, ko sem v svojem prvem sporočilu na tem forumu žalil ženske z kokošmi.
In od kje vam to da ne maram žensk?
Kako je možno, da jaz ki sem FEMINIST ne maram žensk? 😏
Nemaram pa prodanih priležnic, ki se podrejajo moškemu šovinizmu in skupi njimi uničujejo svet.
In ameriških ku,rb glede na to, da je amerika iz žensk naredila spolne objekte. To je žalitev za razvit svet.
In pomilujem ženske, ki gledajo turške telenovele glede na to, da sam gledam samo latinskoameriške. A glede tega se z mano tudi druge ženske strinjajo.
To je pa res…
Drgač pa pojma nimam kje sem žalu ženske??? 🤔
In kdaj sem tebe užalil?
Ja res moj vzdevek je nastal tako, ko sem v svojem prvem sporočilu na tem forumu žalil ženske z kokošmi.
Nemaram pa prodanih priležnic, ki se podrejajo moškemu šovinizmu in skupi njimi uničujejo svet.
In ameriških ku,rb glede na to, da je amerika iz žensk naredila spolne objekte. To je žalitev za razvit svet.
In pomilujem ženske, ki gledajo turške telenovele glede na to, da sam gledam samo latinskoameriške. A glede tega se z mano tudi druge ženske strinjajo.
To je pa res…
[/quote]
Predstavi se.
In kdaj sem tebe užalil?
To je pa res…
[/quote]
Jaz pomilujem vse, ki gledajo kakršnekoli telenovele, vseeno, ali so ameriške, turške ali latinoameriške ali pa kake druge.
Sem parkrat poskusila, pa me ne pritegnejo.
Forum je zaprt za komentiranje.