Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo vam je ljubši Viharni jezdec ali Vagabund??????

Kdo vam je ljubši Viharni jezdec ali Vagabund??????

Vseeno je Vaga bolj težek, ker ima to posiljeno držo. Potrebuje potrditve.

Tvoj nick vse pove.

Mi nobeden od njuju ni ljub.

Phahaha

Js tud 😄

Nobeden od njiju ni zlonameren.
Samo oba se malo preveč bojita žensk in zato malo težita.

Slaba pa nista. Ne en in ne drugi.

Jaz sem prepričana, da bi se z Viharnim dobro ujela:)))

Maš rada da te moški mal pokomandira, da veš da ni vse odvisno od tebe?

Povesta, kot je, brez olepšav in tudi brez, da bi ju skrbelo, če bosta koga užalila. Če bi imeli že v štartu razčiščene pojme življenja, nebi blodili, ampak vzgoja je težka stvar, učenje pa tudi. Večina folka se do konca življenja ne nauči praktično nič.

[/quote]
Prav ti dam glede tega, uredu si povzel/a.
Zato pa me tudi ne more nobeden od njiju užaliti. Viharni jezdec se je že parkrat obregnil vame, a me ne moti. Sploh nevem kakšni neuravnovešenci so to da ne prenesejo tega. Vidiš da noben ju ne zabije nazaj, ko pa se postavi vprašanje o njiju pa vsi jamrajo kok sta grozna itd.

Če že mene kaj užali so to tupasti mali omejenci z velikim egom, ki niti razmišljat neznajo. Pritlehneži in ignoranti. Žali me že samo to, da živijo. Ko jih izoveš, da naj nekaj argumentirajo začnejo bluziti z bedarijami, ki nimajo veze ali pa se užaljeni skrijejo v svojo luknjo in ko prilezejo ven te potem začnejo napadat pod drugimi vzdevki.
To je žalostno!

Kaj mi je ljubše – čir na boku ali rak na prostati?

Prav ti dam glede tega, uredu si povzel/a.
Zato pa me tudi ne more nobeden od njiju užaliti. Viharni jezdec se je že parkrat obregnil vame, a me ne moti. Sploh nevem kakšni neuravnovešenci so to da ne prenesejo tega. Vidiš da noben ju ne zabije nazaj, ko pa se postavi vprašanje o njiju pa vsi jamrajo kok sta grozna itd.

Če že mene kaj užali so to tupasti mali omejenci z velikim egom, ki niti razmišljat neznajo. Pritlehneži in ignoranti. Žali me že samo to, da živijo. Ko jih izoveš, da naj nekaj argumentirajo začnejo bluziti z bedarijami, ki nimajo veze ali pa se užaljeni skrijejo v svojo luknjo in ko prilezejo ven te potem začnejo napadat pod drugimi vzdevki.
To je žalostno!
[/quote]

Ker ti si res pravi moški z registriranim nikom, ki spoštuje ženske.

Noben mi ni ljub, če pa res že moram izbrati se odločim za Vagabunda. Vsaj ni toliko žaljiv kot Viharni. In včasih celo napiše kaj, s čemer se lahko strinjam. Imata pa oba poniževalen odnos, predvsem do žensk, pa tudi do vseh drugače mislečih. Verjetno v resničnem življenju niti nista slaba, na forumu pa si pač rada data duška.

Meni je pa ta kokoši antipatiko.

Ker ti si res pravi moški z registriranim nikom, ki spoštuje ženske.
[/quote]
In kdaj sem tebe užalil?

Ja res moj vzdevek je nastal tako, ko sem v svojem prvem sporočilu na tem forumu žalil ženske z kokošmi.

In od kje vam to da ne maram žensk?
Kako je možno, da jaz ki sem FEMINIST ne maram žensk? 😏

Nemaram pa prodanih priležnic, ki se podrejajo moškemu šovinizmu in skupi njimi uničujejo svet.
In ameriških ku,rb glede na to, da je amerika iz žensk naredila spolne objekte. To je žalitev za razvit svet.
In pomilujem ženske, ki gledajo turške telenovele glede na to, da sam gledam samo latinskoameriške. A glede tega se z mano tudi druge ženske strinjajo.

To je pa res…

Drgač pa pojma nimam kje sem žalu ženske??? 🤔

mona, to je tako kot ce bi vprasal, kdo vam je ljubsi moja misel ali monmonci. Taksni stronzoti pa spet nismo.

😆

In kdaj sem tebe užalil?

Ja res moj vzdevek je nastal tako, ko sem v svojem prvem sporočilu na tem forumu žalil ženske z kokošmi.

Nemaram pa prodanih priležnic, ki se podrejajo moškemu šovinizmu in skupi njimi uničujejo svet.
In ameriških ku,rb glede na to, da je amerika iz žensk naredila spolne objekte. To je žalitev za razvit svet.
In pomilujem ženske, ki gledajo turške telenovele glede na to, da sam gledam samo latinskoameriške. A glede tega se z mano tudi druge ženske strinjajo.

To je pa res…

[/quote]
Predstavi se.

c) drugo

In kdaj sem tebe užalil?

To je pa res…

[/quote]
Jaz pomilujem vse, ki gledajo kakršnekoli telenovele, vseeno, ali so ameriške, turške ali latinoameriške ali pa kake druge.
Sem parkrat poskusila, pa me ne pritegnejo.

Oba nikakva zafrustrirana brezposlena z majhnimi penisi. Meni nihče od njiju ni všeč, preskočim vse njune teme in vse njune poste.

Gej je, lubek od kokoši.

Viharni popizdi in ozmerja in gre

Ideje od Vagabunda so pa grozne in strašljive. Da en um sploh pomisli na kaj takega kar on piše, četudi samo za štos, je znak neuravnovešenega človeka.

Vagabund k je iz mojih koncev doma. No včasih je bil.

Odgovor na objavo uporabnika
Raziskovalni novinar, 12.05.2021 ob 06:14

mona, to je tako kot ce bi vprasal, kdo vam je ljubsi moja misel ali monmonci. Taksni stronzoti pa spet nismo.

Ne mene vmešavat zraven.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close