Najdi forum

Kdo tu potuje

V kratkem se odpravljam na potovanje in sem z željo, da zvem še kaj več o državi v katero sem namenjena, pokukala na ta forum. Še pred kakšnim letom si tu zvedel marsikaj koristnega od takih, ki so že bili po svetu.
In z grozo sem ugotovila, da je na forumu večina takšnih, ki še niso bili dalje od nakupovanja v sosednji državi, sedaj pa vsem solijo pamet in filozofirajo o tem kaj je turizem in kaj ni.Zaradi tega, ker sami nikamor ne morejo udrihajo čez vse. Agencije so vse podn, turisti so bedaki, turistični vodiči lažnivci, dežele so brezvezne – ni kaj doživeti in videti, vse je predrago in tako v nedogled. Iz vsega tega pa veje samo eno vodilo in to je ZAVIST. Zato prosim da tisti, ki ne želite ali ne morete potovati ne kažite svoje jeze na tem forumu. Naj ostane forum namenjen potovanjem in ne tistim, ki ne potujejo in zaradi tega doživljajo napade besa.

“…In z grozo sem ugotovila, da je na forumu večina takšnih”

pri vsem tem je žalostno predvsem to, da je dejansko takih na tem forumu zelo malo, večina od nas bi pomislila celo samo na enega, ampak so le ti tako glasni, da površni opazovalec dobi občutek, da tvorijo večino.

… in vedno večj je takšnih kot ti, ki pamet soliš in ob tem misliš kako si oh in ah!

Kam se pa odpravljaš?

🙂

Hehe tudi jaz imam v mislih le eno osebo 😉 Drugače pa ne vem od kod ti to, da nas večina še ni bla dlje od šopinga v sosednji državi- mogoče bi blo vseeno dobro, da boljše prebereš poste in če te že kak zmoti, poglej avtorja, pa verjamem, da jih ne boš naštela več kot 5 (različnih seveda) ..

Meni so nasveti na forumu že velikokrat pomagali, tako da naj kr ostane tak kot je… LP

Enim pa ne bodo nikoli. A se mi nič ne smilijo, so pač drugačni. Alice se odpravlja v čudežno deželo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close