Kdo si upa …
Misliš, da Božiček nima srca ? Tam lahko marsikaj nematerialnega nosi. :)[/quote]
Da ne bo kdo še doktoriral…[/quote]
a nis bila ti že kandidatka za Nobelovo … pa so ugotovili, da so se zmotili pri tvoji nominaciji
Za zadeve daljše kot je “Vojna in mir ” rabiš pismeno dovoljenje administratorja.[/quote]
Sem z obema v dobrih odnosih, tako da bom kar začela:
Vse dobro želim vsem ljudem, še posebej tistim, ki so mi blizu. Da bi se sosedje lahko še naprej pritoževali zaradi glasnega smeha, ki prihaja iz našega stanovanja. Da bi moji najboljši prijateljici uspelo shujšati, ali pa sprejeti dejstvo, da je “okroglo” tudi oblika (telesa). Da bi mi posel dobro šel in da bi se dobro razumela z davčno upravo. Pa da bi spoznala enega dobrega hekerja, ki bi spravil v red moj bančni račun. Treba ga je resetirati in postaviti nazaj na nulo. Pa da bi oče čimprej dobil odločbo za penzijon in dve zaostali plačili, kajti z mamo zares težko shajata. Da bi moje knjige našle dobrega založnika. Da bi bilo v najinem zalivu več rib in da bi se te bolj pogosto obešale na možev trnk, ker vem, da bi mu to zelo veliko pomenilo. A-ja, pa da bi končno izvedela kje za vraga najin čoln spušča.
No, recimo da je to – to, takole iz glave.
Forum je zaprt za komentiranje.