Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo si upa …

Kdo si upa …

Ne noooooooooooo! A veš koliko si jih bo rezalo žile na roki zaradi tega? Ena celo na plavutu!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne noooooooooooo! A veš koliko si jih bo rezalo žile na roki zaradi tega? Ena celo na plavutu![/quote]

twelve pointz … dobro si dojel ☺☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Oba potrebujeta nekaj nematerialnega… to pa Božiček ne nosi :)[/quote]
Misliš, da Božiček nima srca ? Tam lahko marsikaj nematerialnega nosi. :)[/quote]

Da ne bo kdo še doktoriral…

Misliš, da Božiček nima srca ? Tam lahko marsikaj nematerialnega nosi. :)[/quote]

Da ne bo kdo še doktoriral…[/quote]
a nis bila ti že kandidatka za Nobelovo … pa so ugotovili, da so se zmotili pri tvoji nominaciji

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nominacija ni zmota, ona je zmota! Narava zna biti tkooooooooo krivična!!!!!!!!!!!!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Želim si veliiiko iskrenih nasmehov. Tistih z razlogom.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Za zadeve daljše kot je “Vojna in mir ” rabiš pismeno dovoljenje administratorja.[/quote]

Sem z obema v dobrih odnosih, tako da bom kar začela:

Vse dobro želim vsem ljudem, še posebej tistim, ki so mi blizu. Da bi se sosedje lahko še naprej pritoževali zaradi glasnega smeha, ki prihaja iz našega stanovanja. Da bi moji najboljši prijateljici uspelo shujšati, ali pa sprejeti dejstvo, da je “okroglo” tudi oblika (telesa). Da bi mi posel dobro šel in da bi se dobro razumela z davčno upravo. Pa da bi spoznala enega dobrega hekerja, ki bi spravil v red moj bančni račun. Treba ga je resetirati in postaviti nazaj na nulo. Pa da bi oče čimprej dobil odločbo za penzijon in dve zaostali plačili, kajti z mamo zares težko shajata. Da bi moje knjige našle dobrega založnika. Da bi bilo v najinem zalivu več rib in da bi se te bolj pogosto obešale na možev trnk, ker vem, da bi mu to zelo veliko pomenilo. A-ja, pa da bi končno izvedela kje za vraga najin čoln spušča.

No, recimo da je to – to, takole iz glave.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, zelo doživeto:). Ampak lepo prosim, reci svojemu možu naj ne obeša rib na trnek:).

hehe ribico je strah 🙂

Izogibaj se ga v velikem loku, ker če te ujame ti garantiram, da bo imel več kot tri želje :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close