Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo si upa …

Kdo si upa …

Dragi Miklavž, Božiček in Dedek Mraz, ne se truditi okoli mene! Ničesar mi ne manjka! Tiste, ki so vredni moje pozornosti pa obdarujem čez leto!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ojoj kolk klicajev:)). Bom napisala pismo v tvojem imenu, ker ti marsikaj manjka!

Jaz si pa želim … eh ne bom povedal 🙂

Kaj je Seba, si se spet s šotorom zbudil?:)[/quote]

Ja. Se bom stopil tako si romantičen :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj je Seba, si se spet s šotorom zbudil?:)[/quote]

Ja. Se bom stopil tako si romantičen :)))[/quote]

Malo si mi sumljiv, OK, naj ti bo, ker si še v stanju zamaknjenosti od sobote, ko naj bi seksal:))

Ojoj kolk klicajev:)). Bom napisala pismo v tvojem imenu, ker ti marsikaj manjka![/quote]
Meni in tebi tistega, kar bi rabila ne more prinesti!!!!!!!!
Ni na seznamu daril!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺☺☺☺☺

Ojoj kolk klicajev:)). Bom napisala pismo v tvojem imenu, ker ti marsikaj manjka![/quote]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺☺☺☺☺[/quote]Ja pa dajta na seznam, vendar!!!!!!!!
Še ti kaj naredi za GF 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺☺☺☺☺[/quote]Ja pa dajta na seznam, vendar!!!!!!!!
Še ti kaj naredi za GF ;)[/quote]

Oba potrebujeta nekaj nematerialnega… to pa Božiček ne nosi 🙂

Ja. Se bom stopil tako si romantičen :)))[/quote]

Malo si mi sumljiv, OK, naj ti bo, ker si še v stanju zamaknjenosti od sobote, ko naj bi seksal:))[/quote]

Hahah poet ne samo, da naj bi dejansko tudi sem. Lepo je bilo čeprav na skrivaj :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ja pa dajta na seznam, vendar!!!!!!!!

Oba potrebujeta nekaj nematerialnega… to pa Božiček ne nosi :)[/quote]

Uauuu, za tole si pa rabil nekaj časa, da si pogruntal, a ne?:)) Blagor tebi, ker imaš res vse:).

Oba potrebujeta nekaj nematerialnega… to pa Božiček ne nosi :)[/quote]Če ju le obdari bi lahko bilo dovolj, ni treba, da jima ravno “nekaj” prinese…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nisem rabil nekaj časa, vendar sem čakal ali bo kdo drug povedal. Dajem prednost 🙂
Ampak res blagor meni.. ker imam vse res 🙂

Oba potrebujeta nekaj nematerialnega… to pa Božiček ne nosi :)[/quote]Če ju le obdari bi lahko bilo dovolj, ni treba, da jima ravno “nekaj” prinese…. ;)[/quote]

Pa ni Božiček zlata ribica, da bi izpolnjeval nemogoče.. 🙂

Če ju le obdari bi lahko bilo dovolj, ni treba, da jima ravno “nekaj” prinese…. ;)[/quote]

Pa ni Božiček zlata ribica, da bi izpolnjeval nemogoče.. :)[/quote]

Spet ste se nanjo spravili … to me spomni na tisto izjavo, ko pravijo, da je neka stvar tako enostavna, da izgleda, kot da bi streljal ribe v sodu .

Pa ni Božiček zlata ribica, da bi izpolnjeval nemogoče.. :)[/quote]

Spet ste se nanjo spravili … to me spomni na tisto izjavo, ko pravijo, da je neka stvar tako enostavna, da izgleda, kot da bi streljal ribe v sodu .[/quote]

Če bi se res nanjo spravli, bi imela zadosti, tako pa neprestano išče… 🙂

Brez veze prepucavanje zaradi ene ribe, ki bi bila rada CALVO!

Meni nič ne manjka, dajte si duška, če vam kaj manjka:))).

Kaj zdaj : Imaš ali nimaš vse , GF … prejšnja reakcija se z zadnjo rahlo izključuje ?

Kaj zdaj : Imaš ali nimaš vse , GF … prejšnja reakcija se z zadnjo rahlo izključuje ?[/quote]

Nihče nima vsega. Tudi si ne želim stanja brez želja. Torej…imam svoje želje in seveda nimam vsega na dosegu rok:))).

Nekaj ji manjka, vendar noče priznat… ponos pač 🙂

Kaj zdaj : Imaš ali nimaš vse , GF … prejšnja reakcija se z zadnjo rahlo izključuje ?[/quote]

Nihče nima vsega. Tudi si ne želim stanja brez želja. Torej…imam svoje želje in seveda nimam vsega na dosegu rok:))).[/quote]

Blagor tebi, GF in ubogi enTip, ki ima menda vse …

da bi se MON forumi sesuvali 24/7 ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

☺♪♫☺☺

Oba potrebujeta nekaj nematerialnega… to pa Božiček ne nosi :)[/quote]
Misliš, da Božiček nima srca ? Tam lahko marsikaj nematerialnega nosi. 🙂

O ti zloba ti!!!! 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close