Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo si upa …

Kdo si upa …

… napisat svojo željo za 2014 ?

Naka, tega si pa ne upam. 🙂

A je to bav – bav ?

To se je tako prebralo kot da nekdo želi ubijati, pa tega ne bo povedal na glas:).

Boli me … pozabite … brišite temo … da ne bo koga mora tlačila zaradi mene …

Boli me … pozabite … brišite temo … da ne bo koga mora tlačila zaradi mene …[/quote]

Dej no:). Samo mene brište, se umikam.

Boli me … pozabite … brišite temo … da ne bo koga mora tlačila zaradi mene …[/quote]

Dej no:). Samo mene brište, se umikam.[/quote]

Pa ne da si se s čim polila, da te je treba brisat …

Moja želja je obdržat prijetne sogovornike, dajat in prejemat ljubezen v njenem najširšem smislu. Ne izgubit sebe zavoljo koga drugega ali ljubega miru.

V bistvu je bav bav. Ker se mi želje uresničijo samo, če jih zadržim popolnoma zase. Skratka, WYWH, tema je čisto OK, samo jaz sem pač morala svoje pripomniti. 🙂 Kakšne so pa tvoje želje? 🙂

Če sem kogarkoli užalil, razočaral, pozabil ali mu ( ji ) brez tehtnega razmisleka izrekel kaj, kar se je izkazalo za neodpustljivo naj mi vseeno, prosim, poiskusi oprostiti in odpustiti …

A pa samo eno željo smem napisati ali je lahko seznam daljši ?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Za zadeve daljše kot je “Vojna in mir ” rabiš pismeno dovoljenje administratorja.

If wishes were horses, beggars would ride 🙂

Odpovem se svoji želji, da bi le M. ozdravela.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Očitno sem edina, ki si upa.

Pussies!!

enostavno nimam nobene želje več…če nimaš želja imaš vse , tako pravijo

Od kje ti ta ideja?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Od tega, da sem edina napisala.

doh

ccc
saj sem jo napisala tudi jaz. moje vse so letos tako majhne, da so proti napisani popolnoma nepomembne. moja lanska, tista tavelika, se pa ni izšla… pa naj se ta, napisana.

ccc
saj sem jo napisala tudi jaz. moje vse so letos tako majhne, da so proti napisani popolnoma nepomembne. moja lanska, tista tavelika, se pa ni izšla… pa naj se ta, napisana.[/quote]

aja… sem pozabila dodati… and world peace… 🙂

premik na in napredovanje v duhovnem smislu.

Jeder Mensch hat seinen Vogel.

vse ostalo paše zraven.

Ljubiti, biti ljubljen, se ljubiti, kjerkoli, kadarkoli….Vsak dan nekomu polepšati dan, z mislijo, z besedo, dejanjem….

Oh kako romantično :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj je Seba, si se spet s šotorom zbudil?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close