kdo si upa čez rdečo luč?
Kake tri tedne nazaj sem bila z avtom prva v vrsti na križišču. Čakala na zeleno. In ponavadi speljem takoj ko vidim zeleno. Tistikrat pa nisem. In mi gori že par sekund zelena ko jo opazim, v tistem momentu pa švigne čez križišče kombi, z veliko hitrostjo. Jasno je kombi prevozil rdečo luč in če bi jaz speljala takoj, bi treščil vame. In to zelo. Sem noseča in ne predstavljam si, kakšne bi bile posledice. Hvala, ne vem komu, tam zgoraj, da sem na tistem križišču “zaspala” zeleno luč.
Z izgovorom,saj tam trenutno ni nobenega, pa grem- ne da si ne bi upala, ampak nočem, ker spoštujem določena pravila.
križišče polno avtomobilov-ne upam,
policaj pri križišču-ne upam,
za stavo ponoči, žive duše nikjer-upam,
če gre za življenje (pomembne sekunde), prazno križišče sredi belega dne-upam brez slabe vesti.
Glede parkiranja na prostoru za invalide-sem si lahko dala duška, ko sem delala kot varnostnica v trgovini, nobenemu ni uspelo imet parkiran avto več kot minuto, ker sem ga takoj opozorila kje je parkiral in izgovori samo minutko me niso omehčali, pa naj parkira za minutko na sredini parkirišča če si upa. To so res pravi mačoti oz. dame, se pripelje z dobro znamko, porihtan/a v nulo, pa parkira na prostor za invalide, mi je vedno takoj “kapnilo” zakaj parkirajo tam-imajo pravico, ker so invalidi v glavi.
zakaj pa ne morda naredim še kariero….
http://24ur.com/novice/slovenija/najverjetnejsi-novi-prvi-kriminalist-je-bil-v-zaporu.html