Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kdo pozna kamniško bistrico

Kdo pozna kamniško bistrico

Če se je dec namenil imet dinos doma je to njegov problem. Pa to nima veze, , bodi doma pa tam brihtoliraj. Vsaj gužve ne bo, nad katero po vsakem izletu še mesece tarnate, pa je vaš proizvod.[/quote]

Nikoli nisem tarnal nad gnečo. Me pa čudi tvoj tolerantni odnos do svinjarije v naravi. Kamniška Bistrica naj bi se vodila pod občinsko ustanovo zaklad narave. In zaklad narave je kaj zarjaveli sodi in prikolice na obrobju gozda, ki naj bi bil neokrnjen ?!?[/quote]
A res? Večino svinjarije pri nas pustijo turisti.

Daj slike, da vidimo to svinjarijo.

Hja, očitno ima lastnik podmazane inšpektorje oz. jih naliva s pijačo, druge razlage ni.

Daj slike, da vidimo to svinjarijo.

Hja, očitno ima lastnik podmazane inšpektorje oz. jih naliva s pijačo, druge razlage ni.[/quote]
Naredi jih še od kalcitovega kamnoloma. Preveri še inšpektorje, ki puščajo to svinjarijo.

Nikoli nisem tarnal nad gnečo. Me pa čudi tvoj tolerantni odnos do svinjarije v naravi. Kamniška Bistrica naj bi se vodila pod občinsko ustanovo zaklad narave. In zaklad narave je kaj zarjaveli sodi in prikolice na obrobju gozda, ki naj bi bil neokrnjen ?!?[/quote]
A res? Večino svinjarije pri nas pustijo turisti.[/quote]

Se strinjam do določene mere. Ne osveščeni ljudje brez odnosa do narave marsikaj odvržejo kar na tla. Me to zelo jezi!
V Singapurju recimo, je kazen, če pljuneš žvečilni gumi na tla 500 evr.
Ne verjamem pa, da turisti mečejo pločevino in plahte polivinila in iztrošene prikolice pa cekularje ravno okoli njegove gostilne. Ne tega pa ne pelem.
Decu je treba povedat, da tko ne gre! In to mora storit nekdo od pristojnih.

No, ampak kolikor razumem, je problem te gostilne predvsem v slabi higieni in kajenju v prostorih. Če mu domačini pravijo “umazanc”, to zagotovo vedo tudi lokalni inšpektorji. Ampak ga ščitijo, dokler ne bo prišlo do kakšne hude zastrupitve s salmonelo.

Kakršna okolica, takšna kuhinja in oštarija.

kdo le hodi v tako gostilno?

Prebranemu nisem ravno verjel, zdelo se mi je malo pretirano. Ni mi dalo miru in se s kolegom odpraviva pogledat, sva rekla bova spila en domač čaj pa kakšno domačo žganico (to sva tudi storila).
Razočaran moram priznat, da vsi ki ste pisali o tem, ni niti kančka pretiravanja.
Lastnika sicer prijazna, z nasmeškom prineseta tudi pepelnik. Sama gostilna zanemarjena, okolica spredaj sprejemljiva, ko pa greš malo okol te pa mine, vse kot bi voda na kup znesla, po gozdu pa dejansko polivinil, odpadno železo, pleh, gozd enako zanemarjen, drevje leži potleh čez poti… Res žalostno, da ima lahko kdo tak odnos do narave in do svojega posla konec koncev.

A tole vi od ta umazanga ?

Ja od piknik centra pr Jurju se gre. Žalostno, a ne ? Namesto, da bi brali o bistriških lepotah, takle srajne…

…Sem tukaj momentalno pa moram na žalost …

Spet nekdo z IQ<60, ki ne ve, da je pravilno momentano in ne -talno. In take napake delajo celo novinarji. Verjetno vsi od dol.

Mentalno je čisto nekaj drugega.

Moment = trenutek

Vesel oče

Kurčevi turisti. Ostanite doma, na lepšem, pa še domačini bodo imeli mir pred vami.[/quote]
No sem domačinka pa k taumazanmu ne grem pa če je ne vem kaj. Je pa res da je ful lep piknik plac tam. Se spomnim kako smo ko smo bili mlajši imeli tam piknike, klubske. Je pa res da pekli smo samo, oz starši samo tisto velik opeč so si izposodili.
Pač higienski minimum je pa tam katastrofa in to ne samo zadnjih 5 let temveč že več kot 20 let

Kurčevi turisti. Ostanite doma, na lepšem, pa še domačini bodo imeli mir pred vami.[/quote]
No sem domačinka pa k taumazanmu ne grem pa če je ne vem kaj. Je pa res da je ful lep piknik plac tam. Se spomnim kako smo ko smo bili mlajši imeli tam piknike, klubske. Je pa res da pekli smo samo, oz starši samo tisto velik opeč so si izposodili.
Pač higienski minimum je pa tam katastrofa in to ne samo zadnjih 5 let temveč že več kot 20 let[/quote]

In že 20 let nihče ne ukrepa ??? Res smo banana republika.

Pač higienski minimum je pa tam katastrofa in to ne samo zadnjih 5 let temveč že več kot 20 let[/quote]

In že 20 let nihče ne ukrepa ??? Res smo banana republika.[/quote]

Zakaj pa bi? Če govorimo o istem, ima tip toliko poznanih, da se da vsak problem z inšpekcijami, prijavami, pritožbami pomest pod tepih. Samo telefon ali dva pa je zadeva urejena.
Bolj zanimivo bi bilo izvedeti kako je omenjena družina prišla do tega objekta, ki je kao nekakšen zaščiten spomenik in v njem dela kar hoče.
Sicer pa verjetno tisti jožkov kot vse pove ….

Zakaj pa bi? Če govorimo o istem, ima tip toliko poznanih, da se da vsak problem z inšpekcijami, prijavami, pritožbami pomest pod tepih. Samo telefon ali dva pa je zadeva urejena.
Bolj zanimivo bi bilo izvedeti kako je omenjena družina prišla do tega objekta, ki je kao nekakšen zaščiten spomenik in v njem dela kar hoče.
Sicer pa verjetno tisti jožkov kot vse pove ….[/quote]

Verjetno je do tega objekta prišel bolj POŠTENO, kot vsak merjasec pri koritu! V vseh 25 letih!!
Kakor koli – on bo spucal tist pleh, smeti za vami – s pomočjo. In nikomur ni NIČ ŠKODIL!!

VI NESPOSOBNA MESTNA . ŠOLANA GOLAZEN, KI SI PRIVOŠČITE UŽIITKE V NEOKRNJENI NARAVI IN GOBEZDATE!!
A SE OBRNETE NA OBLAST, NA ŠEFE, NA MINISTRE??? TAM NEKJE SE SKRIVA 80 MILIJARD + OBRESTI. 🙂 Pa pizdulirajte in se kurččite v svojih okvirih!

In bomo vsi živeli čarobno !

Verjetno je do tega objekta prišel bolj POŠTENO, kot vsak merjasec pri koritu! V vseh 25 letih!!
Kakor koli – on bo spucal tist pleh, smeti za vami – s pomočjo. In nikomur ni NIČ ŠKODIL!!

VI NESPOSOBNA MESTNA . ŠOLANA GOLAZEN, KI SI PRIVOŠČITE UŽIITKE V NEOKRNJENI NARAVI IN GOBEZDATE!!
A SE OBRNETE NA OBLAST, NA ŠEFE, NA MINISTRE??? TAM NEKJE SE SKRIVA 80 MILIJARD + OBRESTI. 🙂 Pa pizdulirajte in se kurččite v svojih okvirih!

In bomo vsi živeli čarobno ![/quote]

Skratka, stari je očitno zlizan z inšpekcijo in mestnimi veljaki. Ali pa je bil njegov stari.

Glede na to, da ima po prostorih postavljene Titove kipe in slike, pa jugo zastavo, je več kot očitno nek zblojenec, ki je obtičal v prejšnjem režimu, kateri mu je dal to kar ima in mu dovoljuje, da kljub svinjariji in kajenju zadevo obdrži.

Stara komunjara, torej. Z vezami.

Ali se temu reče gostilna ??? Bila tam ! Pogovarjala še z nekaterimi obiskovalci… se strinjam svinjak … ta umazan je kar pravo ime…

Narava čudovita, slapovi, soteske,…, hribi in gore nekaj najlepšega. S partnerjem navdušena nad čarobnim dnevom. Potem pa glej ga zlomka, se odločiva it nekaj pojest, ponudba zelo slaba, podpovprečna za gorske koče, zakajeno, zanemarjeno. Po vsem tem pa sem bila še polita, tip mi z nestabilnih korakom in tresočimi rokami prinese kozarec vina, ki so ga spile moja jakna in hlače, hvala res, krčmi pr Jurju ali kako že po domače pr Ta umazanmu.
S partnerjem sva vstala in šla na kraljev hrib, tam pa čisto druga zgodba, kot v pravlici. No dan se je kljub spodrsljaju končal lepo.

To bo to! Toliko o pravni državi in o tem koliko smo vsi enaki pred zakonom! Svinjakarji povsot v pisarnah državnih organov in v gostilni. Banda pokvarjena!

A res? Večino svinjarije pri nas pustijo turisti.[/quote]

Turisti res pustijo ogromno smeti v naši dolini Kamniške Bistrice. Dejstvo pa je, da nikjer ni tolk smeti k pr ta umazanmu, jih je pa res velik preveč.

Ma ne morem verjeti, da lahko kdo tako dela. Meni bi zaprli lokal v sekundi.

Ne morem verjet, kakšne pišete razvajenci… Jaz vsakič ko pridem iz ture, zavijem na pir k Umazanmu. Pristen hribovski sprejem, beseda ali dve o turi in o tem, kaj je novega v Kamniških… prav vsi gostje ki jih vidim so zadovoljni. Res pa je da nihče od gostov ne nosi visokih petk ali LaCoste majice. Ja, higiena res ni na nivoju, ampak jaz v hribe ne grem iskat tega?? Šminkerji in jamrači, ki ste večinoma komentirali pred menoj, seveda naslednjič kar doma ostanite. Bomo oboji veseli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close