Kdo pozna kamniško bistrico
Nekaj smo se tam (pr jurju) menili za piknik (kao je treba tok prej rezervirat). A ma kdo kakšne izkušnje?
Tip je k star kaubojc vse po domače… v gostilni kadijo k turki… hrana še kar (bi pričakoval kaj bolj pristnega domačega), zrezek velik krompir iz vrečke… računa sploh nepozna…
Moral bi vplačat akontacijo da potrdim rezervacijo, pa mam mal pomislekov k je vse tko po kaubojsko.
Kaj pa tale destinacija?
https://www.facebook.com/Ribogojnica-Mihovc-456400504425135/
In še ena od možnosti proti Kamniški :
a je to? zgleda fajn, higiena pa vlažilni robčki, šnops pa je!
Bil včeraj kakor pravite ” pr ta umazanmu ” , katastrofa! Joto postrežejo v mastni črni železni ponvi, da se ti za ročaj gabi prijet, g. Jur se sprehaja po kuhni s cigaretom, v gostilni kadijo vsi (nobene ventilacije), res adijo, pa sem sam kadilec ampak tole… tole pa je katastrofa eršte klase. Okolica pod vsako kritiko, povsot plastenke odsluženi železni stroji, prikolice po gozdu nič pospravljeno, vse po sistemu kakor pade pade. Pričakovali smo lep izlet, doživeli katastrofo. Sprašujem se ali ni nikogar nobene inšpekcije, ki bi naredila red?!? Tako lepa pokrajina in tako zasvinjana ….
https://www.youtube.com/watch?v=qlqucJz_R7M%5B/quote%5D
Vauu, meni je pa lepoo. Ko v Kekčevih časih. Topla domačnost prababic…. :-))
Komur se grauža, naj gre pa v Ljubljano jest!! In vi barabe bi mu radi nabili inšpekcijo?
https://www.youtube.com/watch?v=qlqucJz_R7M%5B/quote%5D
Ja, ja, to je to ! Sem tukaj momentalno pa moram na žalost priznat, da je video daleč od dejanskega stanja. Tako je bilo nekoč! Mislil sem ali po pravici … , da je monovec iz zgornjega posta domišljav škodoželnež. Stanje me je prav šokiralo! Bom naredil nekaj fotk svinjarije in jih delil z vami. Skrajno ne primerno, da otroci gledajo tak kriminal v naravi, ker jim moraš potem še dva dni razlagat, da se ti ne sme početi.
Kurčevi turisti. Ostanite doma, na lepšem, pa še domačini bodo imeli mir pred vami.[/quote]
Tarči za tebe so tiskarski pleh in zarjaveli sodi in plahte polivinila na spodni strani in odslužena zarjavela železja na zgornji strani v gozdu višek lepote ?!?
Pri pravabicah je bilo lepo starinsko in čisto ljudje so spoštovali naravo, tudi v kekčevi ni bilo smeti.
Kurčevi turisti. Ostanite doma, na lepšem, pa še domačini bodo imeli mir pred vami.[/quote]
Tarči za tebe so tiskarski pleh in zarjaveli sodi in plahte polivinila na spodni strani in odslužena zarjavela železja na zgornji strani v gozdu višek lepote ?!?
Pri pravabicah je bilo lepo starinsko in čisto ljudje so spoštovali naravo, tudi v kekčevi ni bilo smeti.[/quote]
Če se je dec namenil imet dinos doma je to njegov problem. Pa to nima veze, , bodi doma pa tam brihtoliraj. Vsaj gužve ne bo, nad katero po vsakem izletu še mesece tarnate, pa je vaš proizvod.
Pri pravabicah je bilo lepo starinsko in čisto ljudje so spoštovali naravo, tudi v kekčevi ni bilo smeti.[/quote]
Če se je dec namenil imet dinos doma je to njegov problem. Pa to nima veze, , bodi doma pa tam brihtoliraj. Vsaj gužve ne bo, nad katero po vsakem izletu še mesece tarnate, pa je vaš proizvod.[/quote]
Nikoli nisem tarnal nad gnečo. Me pa čudi tvoj tolerantni odnos do svinjarije v naravi. Kamniška Bistrica naj bi se vodila pod občinsko ustanovo zaklad narave. In zaklad narave je kaj zarjaveli sodi in prikolice na obrobju gozda, ki naj bi bil neokrnjen ?!?
Forum je zaprt za komentiranje.