Kdo od vas si želi živeti večno?
skratka, 22.07.2021 ob 15:16
Večno ne, enih 50 let bi pa še (na 60 podlage), ker me firbec matra, kako se bo vse to razvilo.
Tudi sama sem firbcna in ce bi me nekako zamrznili v tem telesu zdaj in vse moje najblizje tudi, bi lahko zivela v nedogled.
Starosti si pa ne zelim v nedogled, dokler lahko migam, fajn in super, ko ne bom mogla vec, pa bo cas, da se poslovim.
Bi pa zelo rada pospegala kdaj pa kdaj, kaj se dogaja, kako se svet razvija, kaj je noveg, kako ljudje zivijo, to bi m epa zanimalo ful.
Starši, ki so zahtevali doktorat, verjamejo, da bodo živeli večno in da bom tudi jaz živela večno, če bom vsak teden hodila v cerkev, zato me silijo hoditi v cerkev in moliti in vsak dan pri vsakem obroku moramo moliti in se zahvaljevati bogu za hrano, zvečer pa moliti in se zahvaliti bogu za vse lepo in manj lepo, kar se je zgodilo čez dan, hodimo tudi k spovedi in vsako nedeljo k svetemu obhajilu. Če izpustim samo en tak ritual, je takoj ogenj v strehi in klofute s strani staršev.
Starši zahtevali doktorat, 22.07.2021 ob 20:09
Starši, ki so zahtevali doktorat, verjamejo, da bodo živeli večno in da bom tudi jaz živela večno, če bom vsak teden hodila v cerkev, zato me silijo hoditi v cerkev in moliti in vsak dan pri vsakem obroku moramo moliti in se zahvaljevati bogu za hrano, zvečer pa moliti in se zahvaliti bogu za vse lepo in manj lepo, kar se je zgodilo čez dan, hodimo tudi k spovedi in vsako nedeljo k svetemu obhajilu. Če izpustim samo en tak ritual, je takoj ogenj v strehi in klofute s strani staršev.
To je ta krščanska ljubezen, ja.
Forum je zaprt za komentiranje.