Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo od vas si želi živeti večno?

Kdo od vas si želi živeti večno?

Ne, hvala.

Saj življenje ne more biti drugačno, kot da je večno. Samo na materi Zemlji smo začasno. V svojem bistvu smo večni, potopljeni v obliko smo začasni.

Večno ne, enih 50 let bi pa še (na 60 podlage), ker me firbec matra, kako se bo vse to razvilo.

Odgovor na objavo uporabnika
skratka, 22.07.2021 ob 15:16

Večno ne, enih 50 let bi pa še (na 60 podlage), ker me firbec matra, kako se bo vse to razvilo.

Tudi sama sem firbcna in ce bi me nekako zamrznili v tem telesu zdaj in vse moje najblizje tudi, bi lahko zivela v nedogled.

Starosti si pa ne zelim v nedogled, dokler lahko migam, fajn in super, ko ne bom mogla vec, pa bo cas, da se poslovim.

Bi pa zelo rada pospegala kdaj pa kdaj, kaj se dogaja, kako se svet razvija, kaj je noveg, kako ljudje zivijo, to bi m epa zanimalo ful.

Starši, ki so zahtevali doktorat, verjamejo, da bodo živeli večno in da bom tudi jaz živela večno, če bom vsak teden hodila v cerkev, zato me silijo hoditi v cerkev in moliti in vsak dan pri vsakem obroku moramo moliti in se zahvaljevati bogu za hrano, zvečer pa moliti in se zahvaliti bogu za vse lepo in manj lepo, kar se je zgodilo čez dan,  hodimo tudi k spovedi in vsako nedeljo k svetemu obhajilu. Če izpustim samo en tak ritual, je takoj ogenj v strehi in klofute s strani staršev.

Neko absolutno neznano bitje gleda skozi moje oči. To neznano bitje je večno. Sposobnosti tega bitja so neverjetne. Tudi sam bi rad postal tak kot je to absolutno neznano bitje.

Morda pa že smo večni in smo tukaj samo z izkušnjo, kako je biti človek? 🙂

Ni šans. Pač nisem optimistična glede tega, kam gre ta družba.

MATJAZKO, 22.07.2021 ob 21:49

Morda pa že smo večni in smo tukaj samo z izkušnjo, kako je biti človek? 🙂

Se strinjam. Postaviti se je treba na pozicijo, sem večen. Vse okrog posameznika je relativno. Iščemo absolut. 🙂

Itak,a ne v tej GREZNICI SLOVENIJI!

Ženska z moškim imenom, 22.07.2021 ob 13:30

Ene 30 šè, samo ne zadnja leta po diktaturo. Ni corona, problem ga je dvignila kot slednja v odnosih. Kdo pa to dela, sami veste.

V taksnem gnilem svetu tudi pod razno ne bi zelela ziveti vecno. Morda na kaksnem drugem planetu.

Starši zahtevali doktorat, 22.07.2021 ob 20:09

Starši, ki so zahtevali doktorat, verjamejo, da bodo živeli večno in da bom tudi jaz živela večno, če bom vsak teden hodila v cerkev, zato me silijo hoditi v cerkev in moliti in vsak dan pri vsakem obroku moramo moliti in se zahvaljevati bogu za hrano, zvečer pa moliti in se zahvaliti bogu za vse lepo in manj lepo, kar se je zgodilo čez dan,  hodimo tudi k spovedi in vsako nedeljo k svetemu obhajilu. Če izpustim samo en tak ritual, je takoj ogenj v strehi in klofute s strani staršev.

To je ta krščanska ljubezen, ja.

Ajd, eno par življenj še, večno je pa čist predolgo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close