Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kdo lahko vzame leasing?

Kdo lahko vzame leasing?

Lep pozdrav

Zanima me kdo lahko vzame leasing.

Predvsem v smislu : zaposlen/nezaposlen, višina mesečnih dohodkov (kakšna mora biti za odobritev leasinga) etc

LP

Zdravo,
leasing lahko načeloma dobi vsak, ki ima kakršnekoli prejemke. V primeru, da ni zaposlen, pa si priskrbi solidarnega poroka.
LP, TOMAŽ.

lp,Tomaž!
mene zanima,naslednje, sem študentka in naslednje leto bi kupila avto za cc.1.200. 00 pa me zanima koliko moram prej vplačati??

lp,Tina

Zdravo Tina,
potrebuješ cca. 20% vrednosti vozila za t.i. polog ter 0,5% od vrednosti za stroške. Mogoče še to, ravno v decembru teče akcija za študente.
Lep pozdrav,

**************************** LB Leasing d.o.o. Ljubljana Šmartinska 130 1001 Ljubljana, PP 136 telefon: 01 586 29 10- tajništvo 01 586 29 47- komerciala 01 586 29 53 - komerciala 01 586 29 24 - komerciala

Kaj to pomeni solidarnega poroka? Je to lahko kdorkoli? npr. straši ki prejemajo pokojnino? Ali mora biti porok potem tudi za isti znesek kreditno sposoben ? OZ. potem ne more dobiti drugega kredita.
Zanima me ali je možno pri vas dobti lzing tudi za določeno opremo, če nimaš registrirane dejavnosti.
Hvala in LP!

miška,
res je, solidarni porok je lahko vsak kdo, ki bo v primeru tovjega izostanka plačila obroka poravnal obroke v tvojem imenu. to so lahko tvoji starči ali pa kdo drug. kar se tiče leasinga opreme, pa nam navrzi malo več podatkov kaj si s tem mislila.
lep snežen pozdrav,
tomaž

**************************** LB Leasing d.o.o. Ljubljana Šmartinska 130 1001 Ljubljana, PP 136 telefon: 01 586 29 10- tajništvo 01 586 29 47- komerciala 01 586 29 53 - komerciala 01 586 29 24 - komerciala

New Report

Close