Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo lahko pogleda stanje turističnega bona za otroka

Kdo lahko pogleda stanje turističnega bona za otroka

A ima kdo kako pametno informacijo o tem, kje bi lahko dobila podatek o stanju turističnega bona za otroke? (nekaj smo že zapravili, nekaj še ne, in res se ne spomnim, koliko in pri katerem otroku).

Ja, vem, e-davki. Za naju z možem brez težav, vse pokaže, vse jasno. Da pogledaš za otroke v e-davki, pa rabiš pooblastilo, da lahko pogledaš. Ker nisem računala na to, bi pa koristila že čez nekaj dni, nimam časa čakati na njihovo odobritev pooblastila.

Kje bi še lahko izvedela, koliko imamo še dobroimetja bonov za izkoristit pri otrocih?

Hvala, če kdo ve…

Pri nas je moj bivši mož koristil njujne bone tako, da je peljal ljubico na oddih!!!!

Tam kjer koristiš imajo vpogled, koliko še imaš. Današnja izkušnja.

sva že dve, ki naju je opeharil s tem, da je moj koristil za poročno kosilo

Na telefonski številki 082001005

Jaz sem poklicala na furs in tam mi je ena prijazna gospa pogledala in povedala.

Prosiš enega, ki vnovčuje bone, jaz tistim, ki bivajo v apartmaju vedno pregledam, če me prosijo.

Jaz sem ob vpogledu zase lahko preverila tudi za mladoletnega otroka. Pa nisem imela kakšnega posebnega pooblastila, sem samo”šnofirila” 🙂

Pa na Z Vem tudi (zdravje).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close