Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kdo je že rezerviral POLETNE počitnice…

Kdo je že rezerviral POLETNE počitnice…

mallorca 14 dni avgusta 3 osebe , pol, 1900 eur

Lani smo bili v Breli. Rezervirali smo konec marca in dobili. Letos smo konec januarja iskala apartma in je bilo v željem terminu že zasedeno (poslala sem cca 15 mailov). 🙂
Tako gremo na Pelješac v bratovo prikolico. Strošek bo cca 15-20€/dan (2 odr. + 2 otr.). Če nam bo všeč bomo 14 dni, če ne bomo spokali in naredili premik drugam.

Jaz sem pa mislila, da si ti že odrasel.

Kamp, za 30 dni cca 1000 €, 2 osebi, pa verjetno bova še kaj podaljšala.

lp

V Breli, 12 dni, 100 € na dan za 4 osebe.

kustiči

tunizija, teden dni, ALl, 2 odrasla 1 otrok 1052€, plačano polovica

Seveda, tudi letos Grčija. Tokrat na Tasos. Prvič gremo na ta otok, upam, da se bomo imeli lepo?! Drugače smo ljubitelji Grčije. Vsako leto gremo v Grčijo. Na Rhodosu smo bili že velikokrat, Santorini, Mikonos, Kreta, Kos…in, vedno smo se imeli super. Ponavadi za dva plačava cca. 2.000 eur, za en teden. Komi čakam počitnice. 🙂

Ljubljana, tri tedne v avgustu, s kaksnim skokom do hrvaskega morja. Pridem iz tujine, pot okoli 1300 eur.

Huh, to moraš biti pa že ekspert, da najdeš tako drag aranžma – 1.000 € a osebo za 1 teden?

Jaz sem pa mislila, da si ti že odrasel.[/quote]

Skor odrasel, kmal jih bom 18, sam na kakšen potovanje grem pa še zmerej čist rad s starši.

Mi tudi,gremo 12.7.-22.7.,cena 70€ na dan,za 2 družini,torej 35€ na družino,in sicer Pag,Stara Novalja.

Zakaj expert? Cena je odvisna od hotela, in če greš za en teden v hotel 5* je takoj 1000 eur po osebi. No, če pa meniš tako, potem ok. Sem pač expert… 🙂 Vseeno komaj čakam na dopust!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close