Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kdo je že rezerviral POLETNE počitnice…

Kdo je že rezerviral POLETNE počitnice…

—plačal avans in tako tprej že veste, kje boste poleti preživeli dopust? ( seveda tisti, ki nimate vikendov na morku… )

Če ni skrivnost, kam greste, koliko boste plačali in storitev.

Koliko vas je…

Malo me zanima , da se lažje odločimo.

Hvala in lahko noč

11 dni na Hrvaškme, polni penzion, cena 0 €.

Jap, potrdili rezervacijo, za katero smo se že lani dogovorili ob koncu dopusta…..

čudovita hiška tik ob morju v samotnem zalivu na Dugem otoku….60 eur na dan za pet oseb…

10-dnevni totalni odklop….

Jaz že tudi pohitela, kar tako, zaradi želje po poletju…all.inclusive, bungalovi , 7 dni, 244 evrov po osebi.

najem hiške ob morju,pag 60 eur/dan 4 spalnice ,kuhinja,dnevni prostor ,veelika terasa.Tam letujemo že 9 let,pa bomo še

otok Vir – 60 m od obale – apartma za 8 oseb – 90€/dan – 10 dni…

Pag mesto Pag 45 eur,dve spalnici,bivalna kuhinja in terasa ,že bili in bomo še šli.

Kje ste pa vi na Pagu”Mi tud”?

Korčula, zaliv s 4 hišicami 30 m od morja in 70 € na dan.

Korčula, apartma ob vodi za 5 oseb, 17 dni, konec julija- začetek augusta, 35 EUR/dan

Sardegnia, 500 eru za 14 dni za 3 osebe.

Poveš kje, plis!!??

Egipt – Sharm – 7 dni all, 4 odrasli cc 4000 E

Bi mi bila pripravljena zaupati kakšen naslov kje je to? Zanima nas zadnji teden v avgustu.

Imaš morda bolj skrit mail, moj je s priimkom in imenom.

Hvala.

djerba-el mouradi menzel hotel 4 *—julij…2 odrasla 2 otroka ….1350€ ALL

dominikanske republike 3 odrasli + 1 otrok all 14 dni 5600 eur

Otok Murter – 4 osebe – 4 tedne – 1000e

Ja, rezerviran dopust na Lefkasu v mesecu septembru, NZ v hotelu, nekaj manj kot 400 € na osebo.
Ko vas berem, kako vas gre večina na HR obalo, se tudi meni malo stoži po mojem priljubljenem otoku v Dalmaciji, ampak letos bomo pač poskusili nekaj novega, čeprav je tam doli res sanjsko… Pa drugo leto spet, najbrž…

Hurgada 14 dni all, 2 odrasla 1 otok 2.800

Moja prijateljica ni mogla prehvalit Lefkasa. Menda je božansko, tako, da kar brez skrbi.

Moja prijateljica ni mogla prehvalit Lefkasa. Menda je božansko, tako, da kar brez skrbi.[/quote]

Tudi jaz poznam ljudi, ki imajo Lefkas v krasnem spominu.

Moja prijateljica ni mogla prehvalit Lefkasa. Menda je božansko, tako, da kar brez skrbi.[/quote]

Tudi jaz poznam ljudi, ki imajo Lefkas v krasnem spominu.[/quote]

No super, lepo je tole prebrat! Samo kje je še september…. 🙂
V bistvu sem izbrala Lefkas prav zato, ker sem izmed vseh grških otokov največ pohval prebrala ravno za Lefkas.

Otok Mljet, 14 dni, 4 odrasle osebe, 80 eur/dan

S frendi gremo v kakšen kemp v Istri, s starši pa na križarjenje, verjetn Z Sredozemlje.

Pa te ni nič sram ?!? Kaj pa Murine delavke ?!?! Kako moreš, eni pa za kruh nimajo :((((((

…šala :))), sem prebrala nekaj takega pred dnevi naposu o minimalcu. Skratka uživajte !

Cookovi otoki in okolica, 25 dni, dve osebi, 4600 eur.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close