Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je yram?

Kdo je yram?

Kaksna vam je?

legenda, zdi se mi ista kot grda resnica.

Meri Mkskeri, grda resnica ??

Pojma nimam kdo je ta hedonistka.

Odgovor na objavo uporabnika
legenda965, 12.11.2021 ob 08:56

Meri Mkskeri, grda resnica ??

ona je moderna ženska, hehe…, je treba it s časom naprej tud z imeni.

Ne znam ko je… Al znam cija je!

Kaksna je??? Bez mane! Dobraaa… Uhh… Samo tako… Jest malo luda al nista strasno. Taman!

I treba tako. Da komsiluk kaze… Ovaj je lud, ova njegova jos ludza.

I na sve to jos oprana…

??    mamaaa

Nwem, mi je pa ena boljših “komentatork”..

O komu je beseda? Se mi zdi da je to vrsta hrane iz soje.

Popay npr, 12.11.2021 ob 08:51

legenda, zdi se mi ista kot grda resnica.

Grd si samo ti

Samo ena je resnica:-D

Ženska s hrbtenico!!! ❤

ONA JE, 12.11.2021 ob 11:00

Ženska s hrbtenico!!! ❤

Bolj med pres.rano sorto. Strah jo je korone in bi vse zaprla, čeprav nanjo direktno to ne vpliva. Ji pa njena familija lahko prinese kaj, zato bi imela šolarje doma. Preveč strah pa jo je cepiva, pa čeprav je njena bosansko-židovska žlahta precepljena že veckrat, pa še vedno živa. Kaj češ s takim, ki ždi v svojem svetu in ji je izobraževanje brskanje po monu in FB?

Mislim res… To so se tiste iz vrtca… Skoci ne glavo, ne upas… A zdej mores proti sebe in svojega zdravlja da bi dokazal da upas?

A ti upas dobit ajc? Ne upas ne? Piccka.

Mačkice… Fouš so ti.

nepreverjeno, 12.11.2021 ob 11:06

Bolj med pres.rano sorto. Strah jo je korone in bi vse zaprla, čeprav nanjo direktno to ne vpliva. Ji pa njena familija lahko prinese kaj, zato bi imela šolarje doma. Preveč strah pa jo je cepiva, pa čeprav je njena bosansko-židovska žlahta precepljena že veckrat, pa še vedno živa. Kaj češ s takim, ki ždi v svojem svetu in ji je izobraževanje brskanje po monu in FB?

Narobe. Ni me strah zase, bojim se za moza. Ravno zato ker je moja zlahta precepljena ,vem da je to cepljenje navaden bullshit, ki nima veze z zdravjem ampak s potrdilom, ki ti omogoca svobodno gibanje.  Cepivo ne deluje in ima stranske ucinke. Moji so se dost cepili, mi se ne gremo vec tega. Od nase familije lahko dobijo samo se sredinec.

yram, 12.11.2021 ob 11:48

Narobe. Ni me strah zase, bojim se za moza. Ravno zato ker je moja zlahta precepljena ,vem da je to cepljenje navaden bullshit, ki nima veze z zdravjem ampak s potrdilom, ki ti omogoca svobodno gibanje.  Cepivo ne deluje in ima stranske ucinke. Moji so se dost cepili, mi se ne gremo vec tega. Od nase familije lahko dobijo samo se sredinec.

Katera žlahta, tista v Bosni?  Še situacije v Izraelu ne poznaš, kaj šele da bi imela žlahto tam.

ne nakladaj.

Nje nje nje njeee nje fous so ti

ahaha329, 12.11.2021 ob 11:52

Katera žlahta, tista v Bosni?  Še situacije v Izraelu ne poznaš, kaj šele da bi imela žlahto tam.

ne nakladaj.

Ok, ata hoshev she ani lo yodaat klum ve ata yodea hakol ve ata mumhe ,az bevakasha tihie oreah sheli ve tasbir li et ze.  Ma hamazav be haei ha yom yom shel haanashim.?ha im haanashim meusharim.?

eeee be ta čjiv ča njonen i makadjonen i čeptaren i kosjovaren niža rasaren!

Merimce no….

Ljubavi…

Nemoj se ljutit…

Za tanjir zgrabi pa piizda jim materna šta ovi gelipteri ološari i kljošari misle! Sa nama čifurima trešnje zobati!!! E nemože!

Blaablaa, 12.11.2021 ob 12:57

eeee be ta čjiv ča njonen i makadjonen i čeptaren i kosjovaren niža rasaren!

Merimce no….

Ljubavi…

Nemoj se ljutit…

Za tanjir zgrabi pa piizda jim materna šta ovi gelipteri ološari i kljošari misle! Sa nama čifurima trešnje zobati!!! E nemože!

Sad ce trolic meni objasniti kakva je situacija, on /ona sveznalac (redovito cita 24 ur) aman zna sve.

yram, 12.11.2021 ob 12:52

Ok, ata hoshev she ani lo yodaat klum ve ata yodea hakol ve ata mumhe ,az bevakasha tihie oreah sheli ve tasbir li et ze.  Ma hamazav be haei ha yom yom shel haanashim.?ha im haanashim meusharim.?

to nima zveze s sorodstvom

Sveznalac odgovori na preprosto vprasanje, ki sem ti ga postavila zgoraj. Seveda ti redni bralec 24 ur bos pa ja bolje vedel od mene sploh kar se tice mojega lastnega sorodstva, njihove okolice, kako jim je in kaj se dogaja, kako zivijo in kaksne probleme imajo.. Mi se ne sramujemo korenin iz bosne. Vsem povem da smo bosanci zidovskih korenin. Imas kaj proti bosancem trol zmesani,  da jih skoz omenjas.? Zdaj pa nimam vec cajta zate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close