Kdo je “stara forumašica novi profil” in zakaj mi krade vzdevek
V življenju sem prežvečila in pogoltnila marsikaj, ampak ob tem pa se ne morem ugrizniti v jezik in biti tiho. Že dobro leto se zdi nekomu blazno smešno da krade moj vzdevek, ampak je res, da sem si kriva sama, ker pač ne uporabljam registriranega vzdevka. Prosim če ta oseba neha ker je to blazno ne smešno in neodraslo.
Mumps (novi profil), 13.09.2025 ob 20:27
Zgubil spoštovanje do stare forumašice. Včasih si še pustila kakšno zanimivo mnenje.
Mene ali tiste, ki me neupravičeno obtožuje, da sem ji ukradla vzdevek?
Tista, ki zadnji teden ali pa mogoče še kak dan več piše bedarije pod mojim vzdevkom?
Ko sem vzdevek začela uporabljati jaz, ga preverjeno ni uporabljala nobena druga oseba, tudi par mesecev pred tem ne.
Julij Cezar, 13.09.2025 ob 20:57
in?kaj tocko te muci?tako ali tako nihce ne ve kdo si…bedarije pa pises tako ali drugace hehe
julij, saj se ne gre za to, da noben ne ve kdo je.. meni so na polno kradli ime pa pisali grozote pod njim, pa je folk temu verjel, da sem jaz pisala, pa da sem jaz to, kar je ta oseba o meni in drugih pisala pod mojim nikom.
Zartrose, 13.09.2025 ob 21:04
julij, saj se ne gre za to, da noben ne ve kdo je.. meni so na polno kradli ime pa pisali grozote pod njim, pa je folk temu verjel, da sem jaz pisala, pa da sem jaz to, kar je ta oseba o meni in drugih pisala pod mojim nikom.
vem ja saj tud podmojim se pise tu in tam in kdo odpira teme….pa kaj ces….ce dobro pogledas itak ves razliko kdo je kdo
…meni osebno je vseeno…smo pa seveda razlicni
Sem zdajle pogledala malo z brskalnikom (kolikor pač dela), januarja lani sem pisala pod tem vzdevkom, znanja dva, tri tedne ga je začel uporabljati se nekdo in pisal tudi konkretne bedarije.
Nekaj sem zasledila, nekaj ne.
Pa leta 2008 je bila tu dejansko tudi nekaj druga uporabnica “stara forumašica”, kot sem tudi že zgoraj napisala.
Julij Cezar, 13.09.2025 ob 21:02
res ja….se jz secudim??
Stara forumašica, 13.09.2025 ob 20:19
V življenju sem prežvečila in pogoltnila marsikaj, ampak ob tem pa se ne morem ugrizniti v jezik in biti tiho. Že dobro leto se zdi nekomu blazno smešno da krade moj vzdevek, ampak je res, da sem si kriva sama, ker pač ne uporabljam registriranega vzdevka. Prosim če ta oseba neha ker je to blazno ne smešno in neodraslo.
Koga to briga? Nimaš pozornosti, ki jo pričakuješ, zdaj pa jamr jamr in se spet imaš za žrtev. Nehaj manipulirati.
crazyfrog, 13.09.2025 ob 21:14
dobra…jaz pa ti danes tole namenim….gregorian…a moment of peace…..
Julij Cezar, 13.09.2025 ob 21:09
vem ja saj tud podmojim se pise tu in tam in kdo odpira teme….pa kaj ces….ce dobro pogledas itak ves razliko kdo je kdo
…meni osebno je vseeno…smo pa seveda razlicni
je drugače za žensko ali moškega, sploh glede na težo laži, folk blesav kot je pa naseda.
Forum je zaprt za komentiranje.